четох в търсачката, но там не дават еднозначено решение
има ли начин да го оправя без разлепване, нещо дето да се вкара като с инжекция под плата и да се залепи поне малко, че да не виси, дори и да не е толкова опунато
става въпрос за 20-ина см само.

леко ми се е разлепил тавана в задната част
- 
				RSI
- Автомобил:
- Двигател:
Същия проблем и при мене...баща ми я беше дал да й залепят тавана, ама аман от майстори...някакво кафяво лепило, като изби и стана една мазаница   . Та после сложихме три телбода под пластмасовата лайсна отзад и се поопъна. Горе-долу става, ама все не ми остава време да се хвана да го смъкна целия и да измисля нещо по-културно.
 . Та после сложихме три телбода под пластмасовата лайсна отзад и се поопъна. Горе-долу става, ама все не ми остава време да се хвана да го смъкна целия и да измисля нещо по-културно.
П.С. Някой има ли идея от къде може да се намери нещо, като това на тавана да го сменя?

. Та после сложихме три телбода под пластмасовата лайсна отзад и се поопъна. Горе-долу става, ама все не ми остава време да се хвана да го смъкна целия и да измисля нещо по-културно.
П.С. Някой има ли идея от къде може да се намери нещо, като това на тавана да го сменя?
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
В Плевен има тапицер, който с негов матерял за 100лв. прави нов!!!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”