Днес от липса на работа реших да разменя плеърите в двата Golf-а.
Извадих този

и го сложих в GTI-то, където съм със Sony касетофон и чейнджър с 10 диска (продавам ги). За мое огромно учудване Gamma-та не тръгна! Окабеляването е същото, с изключение на един малък кабел, които влиза в cd-то, но и като самостоятелен касетофон не поиска да тръгне?! Върнах го обратно в другия Golf, където ми изписа SAFE и поиска код. Имам малък стикер залепен, на който пише кода, цитирам 0650 ">" . Незнаейки как се въвежда (после разбрах) натиснах само ">" и изписа LEARN и плеъра тръгна! Отново го преместих в GTI-то и отново той не благоволи да тръгне, светна за малко и изгасна. Отново го върнах в другия Golf, на който принадлежи и там вече настойчиво си искаше код като изписваше SAFE .. въртях кодове, въвеждах този, който имах и натисках ">", но въведените цифри настойчиво стояха на дисплея.. Реших да се кача пред pc-то и да търся упътване на Gamma, но за момент реших да пробвам с 0000 .. върнах се долу, пуснах плеъра и той изписа SAFE, после за кратко LEARN и тръгна без да въвеждам никакъв код ...
Може ли някой да ми обясни следните аномалии .. защо по дяволите не иска да тръгне в другата кола? Как се въвежда код на този касетофон? Защо тръгна сам след като постоя известно време?