камък/че в стъклото
камък/че в стъклото
камък-че в стъклото предното, дайте ми ъкъл ,да го сменям ли веднага,или да си карам така докато не сдаде багажа напълно

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
колега титко сори че ти използвам темата,но да не пускам нова
става въпрос за бус Пежо Боксер 2007г. проблема ми е като твоя само,че се случва за трети път за един месец,стъклото се пука(като винаги тръгва от към уплатнението и няма видими следи от камъче) и застрахователите не искат да го плащат вече,буса е гаранционен и го карам в Монтана в сервиз на Пежо,а те са сключили договор с "Кобра" за смяната на стъкла,та може ли да ми слагат некви "боклучиви" стъкла или при монтажа да го пукат малко и след това до тръгва расейката
,сега отивам при застрахователя
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: камък/че в стъклото
titko написа:камък-че в стъклото предното, дайте ми ъкъл ,да го сменям ли веднага,или да си карам така докато не сдаде багажа напълно![]()
![]()
Колега в градчето Плевен има един пич дето ги оправа тия неща и то за смешни пари и ги оправа така не след 1 седмица да се пуикне пак, а си става като ново няма да разбереш къде е било....незнам забива му една игла в дупката пълни го с нещо после го пече с некви лъчи каза, че ще взима техника която да оправя до 20см цепки....та мисълта ми е, че трябва да има и при вас такива пичове с тоя занаят
Re: камък/че в стъклото
npachovski написа:titko написа:камък-че в стъклото предното, дайте ми ъкъл ,да го сменям ли веднага,или да си карам така докато не сдаде багажа напълно![]()
![]()
Колега в градчето Плевен има един пич дето ги оправа тия неща и то за смешни пари и ги оправа така не след 1 седмица да се пуикне пак, а си става като ново няма да разбереш къде е било....незнам забива му една игла в дупката пълни го с нещо после го пече с некви лъчи каза, че ще взима техника която да оправя до 20см цепки....та мисълта ми е, че трябва да има и при вас такива пичове с тоя занаят
колега дай телефона на човека от плевен
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”