Става въпрос за прекарване на автомобил нов внос от Бургас до София със зелени Австрийски номера. Разрешено ли е по закон. Дали да рискувам или да си взема транзитни номера.
Дали мога да се движа в София временно с тези номера.
И още нещо - Транзитните номера каква цена са и за колко време важат.
Преход Бургас - София със зелени Австрийски номера.
Ако австрийските номера са транзитни/с изписан на тях месец и година до който важат/и ако не им е изтекъл срока няма никакъв проблем да си закараш с тях колата до София.Българските Транзитни номера са със срок на действие до 30 дни и се издават от КАТ .Таксата мисля,че е около 30 лв.,но транзитни български номера ти трябват само ако нямаш никакви или ако е изтекъл срока на австрийските.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="zemon_Golf3_C4711PB"]абе видиш ли полиция 2-ра газ 3-газз и така до следващите
не бе майтап оправи си дукоментите то всякъкви критери и леко и си в София за около 1 час с едно спиране на Heppito в пловдив за едно кафе Drive Guin
[/quote]
ааааа не, аз вчера по традиция спирах там и беше много навалицза и всичко се бавеше, така че по добре не спирай там, ще спестиш 20 минути:)

ааааа не, аз вчера по традиция спирах там и беше много навалицза и всичко се бавеше, така че по добре не спирай там, ще спестиш 20 минути:)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”