http://forum.vwclub.bg/download/file.php?mode=view&id=337943

Първо искам да поясня двигателя е 1,9 карбуратор
  Първо искам да поясня двигателя е 1,9 карбуратор   не е 2100 уча се какво да се прави. Качвам снимки и ще разкажа какво мъдрих до сега. На първо време отърках ръждата и му ударих ръждопреубразувател след това грунд 2 слоя за да не стават по големи. На 2 от снимките съм показал 2-те по брутални ръжди... но от вън ще го правя до година за сега се занимавам с техническото състояние. До момента измих първо мотора. смених свещи, кабели, почистих дистрибуторната капачка и палеца, нови гарнитури на капаците на клапаните, нови вакумни маркучета свалих почистих огледах боядисах металните водопроводи, смених всички бензинови маркучи и скобички и бенз. филтър, свалих карбуратора почистих го основно, източих резервоара но не го промих
 не е 2100 уча се какво да се прави. Качвам снимки и ще разкажа какво мъдрих до сега. На първо време отърках ръждата и му ударих ръждопреубразувател след това грунд 2 слоя за да не стават по големи. На 2 от снимките съм показал 2-те по брутални ръжди... но от вън ще го правя до година за сега се занимавам с техническото състояние. До момента измих първо мотора. смених свещи, кабели, почистих дистрибуторната капачка и палеца, нови гарнитури на капаците на клапаните, нови вакумни маркучета свалих почистих огледах боядисах металните водопроводи, смених всички бензинови маркучи и скобички и бенз. филтър, свалих карбуратора почистих го основно, източих резервоара но не го промих  налях нов бензин, ново масло 10в40 с маслен филтър нов възд.  Запалих на бензин ... работи доста добре. Налях вода запали и работи доста добре и на газ и на бенз. И ето сега ми идват въпросите.
  налях нов бензин, ново масло 10в40 с маслен филтър нов възд.  Запалих на бензин ... работи доста добре. Налях вода запали и работи доста добре и на газ и на бенз. И ето сега ми идват въпросите.  
 Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта