Нещо практично,мястото на резервната гума е на обичаиното място на нормалните Т3-ки.

BUS1988 написа:Ицо, какви са размерите на резервната гума че ми стана интересно как се събра там?
BUS1988 написа:Моята също, но държа там една 14' като втора резервна която в крайна нужда може да се използва за малко (само отзад че отпред с големите дискове забравяме вече).
Верно че диференциала ще работи нон-стоп (един вид като че ли завивам непрекъснато) но за малко растояние мисля че няма да му стане нещо.
PACH написа:Другия вариант е да си монтираш декуплер, тогава няма да имаш проблеми и с различни гуми.
BUS1988 написа:PACH написа:Другия вариант е да си монтираш декуплер, тогава няма да имаш проблеми и с различни гуми.
Ванка имам декуплер, затова не мисля че ако се наложи (в краен случай) да карам примерно 10 км. на задно с една по малка гума ще стане нещо. Така или иначе когато завиваш двете гуми работят на различни скорости.
batchi написа:Вече в деиствие,време за разплата,буса оправда труда и парите вложени в него.[/img]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта