Голям стуууд, нещо напоследък....Не става да се работи ни по буса ,ни по двигателят му....Та общо взето само го изчистих от вътре буса за да можем да боядисаме и от вътре....и го ударих на мързел на дивана......

, Ама то и това се не трае......Та взех да подготвя ел. огледалата за боя.Преди време купих от Пепи3196 комплект ел. огледа от един" Хановер едишън"(белите врати на проекта също са от него). Търсих по форума, по нета.....май за нашите бусове никъде няма инфо как се разглобяват стъклата от вече свалените огледала. Та сега ще ви покажа и дано да е полезно на някой...( има голяма вероятност да си счупите огледалото ако не знаете как става).Всъщност, аз не пазих много самото огледално стъкло....поради това ,че предишни майстори са "сменяли" огледалного стъкло, като просто са отишли при стъклар, той им отрязал огледалното стъкло и с двойно лепкащо го залепили върху старото.....И,те ти нови огледала.

Та, ето ви обяснение придружено със снимков материал.....

Огледалото преди да започна работа....За да свалите огледалното стъкло от корпуса , трябва да натиснете огледалото леко така, че да се отвори процеп м/у корпуса и самото огледално стъкло.

Отбелязаното трябва са го завъртите настрани...

След това самото огледално стъкло се изважда от гнездото с моторчетата(след като откачите и кабелчетата за подгрев)
До тук сте свършили половината работа...

Следва отстраняване на самоно огледално стъкло от пластмасовия държач.. За целта аз ползвах сешоара на жената, за да нагрея и омекне пластмасата.

С една отвертка леко започнах да отделям стъклото от него.Работи се внимателно за да не се счупи стъклото( в моя случай не беше необходимо толкова много внимание). Самото огледало има нещо като нитове, които се изваждат от пластмасата

Двете огледални стъкла залепени с двойно лепящо.....

Накрая комплекта готов да приеме оригиналните огледални стъкла , които ще си ги поръчам от ибея....

Като преди това ще продължа с разглобяването им , за да бъдат боядисани в цвета на мултито....

Това е.... Дано да съм бил полезен със този пост......