И така колеги виждам че, има интерес към темичката ми.

Първо искам да поясня двигателя е 1,9 карбуратор

не е 2100 уча се какво да се прави. Качвам снимки и ще разкажа какво мъдрих до сега. На първо време отърках ръждата и му ударих ръждопреубразувател след това грунд 2 слоя за да не стават по големи. На 2 от снимките съм показал 2-те по брутални ръжди... но от вън ще го правя до година за сега се занимавам с техническото състояние. До момента измих първо мотора. смених свещи, кабели, почистих дистрибуторната капачка и палеца, нови гарнитури на капаците на клапаните, нови вакумни маркучета свалих почистих огледах боядисах металните водопроводи, смених всички бензинови маркучи и скобички и бенз. филтър, свалих карбуратора почистих го основно, източих резервоара но не го промих

налях нов бензин, ново масло 10в40 с маслен филтър нов възд. Запалих на бензин ... работи доста добре. Налях вода запали и работи доста добре и на газ и на бенз. И ето сега ми идват въпросите.
1. Първо разтече се брутално от повдигащите пръти...пуснал съм снимка има ли вариант да не се свалят главите ??
2. Водопровода от мотора до радиатора са заменени металните тръби с градински маркуч "КАУЧУК" АД и естествено е пръснат над резервоара даите съвет с какво да го замен. или пак да слагам такъв.
2. Вентилатора на парното вътре не работи не се вкл. какво да гледам ?! бущоните ги гледах над съединителя една кутиика наред са си.
3. Перката на вънщния радиатор не иска да се вкл. вдигна доста температура и се уплащих и угасих мотора.