Трета регистрационна табела за багажник за велосипеди на теглича

Нормативна уредба - Закон за движение по пътищата, правилник за прилагането му, нарушения, актове и наказателни постановления. Глоби и административни мерки и обжалване.
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Трета регистрационна табела за багажник за велосипеди на теглича

Мнениеот Vlad777 » Вто 13 май 2025 14:31

Някой знае ли дали услугата по запазване на номера и прехвърляне на друг автомобил на същия собственик се комбинира с трета табела? Тоест ако изкарам трета, дали ще мога после като си прехвърлям номерата на нов автомобил, ще мога да си я запазя и нея?

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Вто 13 май 2025 15:28

По-скоро да, тя се вписва в големия талон и си върви комплект с другите две табели. Аз продадох един пасат В5.5 на братовчед ми, той смени от CB на PK и в КАТ му искаха да върне и третата табела, пък аз бях забравил за нея и не успя да регистрира в този ден .

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 04 юни 2025 9:45

Внимавайте, ако сте без номер на двигател в талона, но на двигателя има номер. От един номер за багажник стигнах до Мото Пфое за удостоверение, че съм с оригинален двигател. Впрочем същото ми струва 84 лв и два загубени часа. Да живее КАТ и тяхната простотия. Човекът на канала каза, че от 40 години няма никакво развитие на процеса по регистрация. Ще им пусна една жалба за собствено удовлетворение.

Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”