@kibo_tom_8440 Аз акта съм си го платил месец след като излезе. Бяха ми прибрали контролния талон -куките бяха от 1во районно.
Ама отде да знам , че трябва да си пазя бележката за плащането 5 години след това

DimoNN написа:Здравейте, утре ми изтича акта за превишена скорост и трябва да проверя дали е излязло наказателното постановление, според което предполагам ще ми вземат книжката за месец-два. Та въпроса ми е ако карам с изтеклия акт и ако ме спрат какъв акт ще ми пишат и колко точки/парички ще струва. Ако ида утре да проверя и има излязло постановление, дали мога да поискам удължаване на срока на влизане в сила с 1 месец примерно?
DimoNN написа:Здравейте, утре ми изтича акта за превишена скорост и трябва да проверя дали е излязло наказателното постановление, според което предполагам ще ми вземат книжката за месец-два. Та въпроса ми е ако карам с изтеклия акт и ако ме спрат какъв акт ще ми пишат и колко точки/парички ще струва. Ако ида утре да проверя и има излязло постановление, дали мога да поискам удължаване на срока на влизане в сила с 1 месец примерно?
Smoke написа:днес ми писаха първия акт![]()
за шофиране без колан...
полицайчето каза че месец мога да джиткам с него и за да си взема талона към книжката трябва да ида да платя в КАТ акт-а (като питах на каква стойност каза : "НЕ ЗНАМ")
има ли някаква врътка покрай този тип актове?
Smoke написа:днес ми писаха първия акт![]()
за шофиране без колан...
полицайчето каза че месец мога да джиткам с него и за да си взема талона към книжката трябва да ида да платя в КАТ акт-а (като питах на каква стойност каза : "НЕ ЗНАМ")
има ли някаква врътка покрай този тип актове?
stanislav_s написа:Колега, ако акта ти е съставен в София може и да ти е излязло постановлението. В такъв случай няма да можеш да си удължиш акта - това не става "по желание на клиента", а само в случай че още не е излязло постановлението.
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта