LiRiX написа:Колеги, гледах 10 страници назад и ми омръзна... На бащата му пискали акт "Без колан" колко точки и какви пари е ? Благодаря.
50лв. и 8 точки
LiRiX написа:Колеги, гледах 10 страници назад и ми омръзна... На бащата му пискали акт "Без колан" колко точки и какви пари е ? Благодаря.
ivanov72 написа:LiRiX написа:Колеги, гледах 10 страници назад и ми омръзна... На бащата му пискали акт "Без колан" колко точки и какви пари е ? Благодаря.
50лв. и 8 точки
parno написа:ivanov72 написа:LiRiX написа:Колеги, гледах 10 страници назад и ми омръзна... На бащата му пискали акт "Без колан" колко точки и какви пари е ? Благодаря.
50лв. и 8 точки
10 точки ми взеха на мен
Закон за пътищата НЕ е Законът за Движение по пътищата, а е:Bobi_S13 написа:
акта е за винетка чл. 139 ал. 5 - (5) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., предишна ал. 3, бр. 85 от 2004 г., предишна ал. 4, бр. 51 от 2007 г.) Движението на определените в Закона за пътищата пътни превозни средства по републиканските пътища се извършва след заплащане на винетна такса по реда на чл. 10, ал. 2 от Закона за пътищата.
а чл. 10, ал. 2 гласи - Сигнали на регулировчика са следните положения на тялото и ръцете му
аджаба какво общо има чл. 10 ал.2 с винетките
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта