Проверка на актове към КАТ по интернет
- summer_smile_
- Автомобил: Passat B7 Alltrack
- Двигател:
Re: Проверка на актове към КАТ по интернет
VWGT написа:при смяна на ЛК/Паспорт гледат ли за актове?
И аз мисля, че май да. Майка ми и баща ми си бяха вадили паспорти преди година, и двамата имаха по една снимка (на баща ми на името беше всъщност моя).

защото онзи ден си пуснах документите за нова ЛК и нищо не казаха, ако в момента съм чист да преиздам и ШК и без това изтича догодина :)
Каква е идеята? По-късно да имаш глоби и да не ги плащаш ли? Не ги схващам тия трикове.
само за протокола ...
https://www.vesti.bg/bulgaria/otivash-z ... sh-6097584
Пред NOVA от полицията казват, че дори и да не си платят глобата, семейството е щяло да получи паспорти, защото в закона всъщност няма текст, по който да се спира издаването им заради неплатени глоби.
Оказва се, че документът, който са получили на гишето за издаване на лични документи, не е официално връчване на глобата.
"Това е просто уведомление, с което гражданинът получава сведение, че има неплатени глоби", заяви инспекторът в отдел "Пътна полиция" към ГДНП Мария Ботева.
https://www.vesti.bg/bulgaria/otivash-z ... sh-6097584
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
Някоя дървена глава иска да върне ходенето до КАТ за щяло и нещяло и , съответно , големите опашки и загуба на време и нерви. Което пък се явява допълнително и абсолютно нерегламентирано наказание!
Излиза, че "порталът" е абсолютно безполезен.
Излиза, че "порталът" е абсолютно безполезен.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
става само за фишове, добре че на тях има номер и сума, че инак и те сигурно нямаше да излизат.
Другата глупост е това с номер и сума на фиша. Сякаш е някакви лични данни. По-добре да искаха фиш номер + ЕГН.
- zografski
Даже и егн не им трябва, номер на книжка и номер на акта... толко ли е сложно...
една от папките от пробива на НАП се нарича AUAN, чакам да ми я препратят и ще мога и аз да ви правя справки само по номер на книжка :))
- atanasik
- Автомобил:
- Двигател:
Имам фиш за 20 лв. и вече 6ти ден не ми излиза в сайта https://e-uslugi.mvr.bg пиша си номера на фиша сумата но нищо не е открито. Каква може да е причината. До банка ли да се разкарвам да го платя ...
- zografski
не, фиша ти става видим след около 6-7 дена ;) просто изчакай няколко дни.
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
ssssl написа:Най-тъпото е, че както и да си платя акта, после пак - висене в КАТ да си взема безценното синьо талонче.![]()
Какъв документ трябва да покажа на гишето в КАТ, след като съм платил по банков път? Платежно?
Тъпото талонче отпадна

Предвид новите проверки за неплатени глоби към КАТ искам да попитам, това ли е сайта, на който можем да проверим задълженията си: https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/ ... vice/Index
Доколкото разбрах, тук се отразяват само връчените, т.е. ако имаш невръчени не излизат, но и на границата могат само да ти ги връчат, без да отнемат СУМПС.
Доколкото разбрах, тук се отразяват само връчените, т.е. ако имаш невръчени не излизат, но и на границата могат само да ти ги връчат, без да отнемат СУМПС.
-
- Автомобил: Mercedes W213
- Двигател: E 400 V 6
Това е сайтът. Аз си проверих, защото скоро платих един фиш и ми излезе, че нямам задължения.
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”