bayspiro написа:Такова кръстовище имаше ( предимство за влизащите) имаше и в Пловдив някъде до панаира, но май го оправиха. Там щях да направя един карамбол..., щото си карах по дефолт. Но такава комбинация, като на летището в Букурещ...
Карам си аз и преди летището, гледам - кръгово! Спирам чинно и се оглеждам.... и като почна една свирня зад мен! Огледах се по-добре - а! Аз съм с предимство! Газ и влизам, на излизане внимавам! Продължавам - след 200м пак кръгово! Аз, оглеждайки се накъде трябва да карам (отивам за първи път .. и съответно не знам къде отивам
) смело влизам в кръговото и... пак свирня! Това кръгово с предимство вътре! Мамка им мамалигарска
M3ntata написа:Зависи от къде настъпва трафика...
muns61 написа:Ами защото се допуска да има нерегулирани кръгови. Движещите се в кръговото трябва да са с предимство, защото инак стават страхотни задръствания, когато тези в кръговото спират да изчакват влизащите.
M3ntata написа:... Лично аз не знам за закон който твърди, че при навлизане в кръгово си с предимство (поне аз не знам), има си знаци...
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта