acab
ABSOLUT написа:И после онзи кретен ББ ще ми говори пред Диков, че не сме били полицейска държава.![]()
acab
Kuncavia написа:Лесно го намерих. В крайна сметка ме викаха заради коментар във фейсбук с който обиждам и заплашвам под една статия.
Kuncavia написа:Ще бъда максимално кратък, че и без това изместих доста темата, но информацията се надявам да помогне. В общи линии имаше една статия на един евреин Соломон Бали, който се обяви против Луковмарш. Беше шерната в една група във FB и съответно вкарах малко по-остър коментар, тъй като и статията беше такава. Коментара беше точно "Кур и гроб за него и за всички против Луковмарш". Две седми след това явно е подаден сигнал (ГДБОП имат нова страница за кибер престъпления, в която всеки може да подаде оплакване, ако някой го обижда/заплашва, което ме навежда на мисълта, понеже Бали е евреин, някоя еврейска организация е пуснала оплакването за да отчете дейност.) При което от FB в профила ми виждат къде работя, звънят на управителя и той им дава адрес. В същия ден пристига и призовка, която подписва съседкатаи съм привикан на следващия ден в сградата на ГДБОП. Дам ми беше извадена разпечатка на FB и маркиран коментара. След което ме накараха да пиша обяснение защо съм написал този коментар и да подпиша предупредителен протокол в който са цитирани няколко члена, по които не трябва да правя така.
Общо взето това беше, изгубихме си взаимно 30 минути.
Stoi написа:Що не им каза, че не знаеш за какво става въпрос. Не си го писал ти. И се съмняваш , че някой ти краде самоличността в интернет и отказваш да се подписваш за неверни и не истински неща !? Също така и настояваш да се разбере кой и защо се представя от твое име и пише коментари.
Iezekil написа:"Автоматични дневни светлини светещи през фаровете за мъгла"-не съм чувал за такива.А и закона явно не е чувал.Фаровете за мъгла са си фарове за мъгла,дневните са си дневни.Това фабрично ли е съчетано?Щото ако не е ,отговора е ясен.
myrshavija написа:И ти си твърдо против късите и е много важно да са тези за мъгла, защото ...?
hidalgo написа:Има ли някакъв законоустановен срок за получаване/връчване на НП от датата на която е написан актът?
Код: Избери всички
чл. 34 (3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 12 от 1996 г.) Образуваното административнонаказателно производство се прекратява, ако не е издадено наказателно постановление в шестмесечен срок от съставянето на акта.
Tipsy написа:hidalgo написа:Има ли някакъв законоустановен срок за получаване/връчване на НП от датата на която е написан актът?
ЗАНН -Код: Избери всички
чл. 34 (3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 12 от 1996 г.) Образуваното административнонаказателно производство се прекратява, ако не е издадено наказателно постановление в шестмесечен срок от съставянето на акта.
и след като ти връчат НП имаш 7 дни да обжалваш
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: buller и 18 госта