Код: Избери всички
Глобата ще заплатя в 7 /седем/ дневен срок ......
Код: Избери всички
Глобата ще заплатя в 7 /седем/ дневен срок ......
eras3r написа:hooligans написа:ако до 7 дни не го платиш става акт
Сега на кое да вярвам? На патрулката или на това? Аз си мисля, че е 7 дни наистина (но като питах патрулката ми праснаха шах и мат с това до края на годината)
hooligans написа:eras3r написа:hooligans написа:ако до 7 дни не го платиш става акт
Сега на кое да вярвам? На патрулката или на това? Аз си мисля, че е 7 дни наистина (но като питах патрулката ми праснаха шах и мат с това до края на годината)
за какво ти е фиша ?
eras3r написа:hooligans написа:eras3r написа:hooligans написа:ако до 7 дни не го платиш става акт
за какво ти е фиша ?
Ми...не съм поглеждал както пише в него но ме спряха за говорене по телефона.
boi4eto написа:Здравейте,вчера ми написаха акт,че карам без колан(което си беше така).Преди 2г пак ми писаха акт за същото,платих си тогава и сега при смяна на свидетелството за управление ми възстановиха и точките.Сега ме интересува пак ли същото ще бъде наказанието,8т и 50лв или по-голямо?
STEYN написа:Колеги извинявам се, ако не ми е за тук въпроса, но все пак в заглавието на темата пише "закони"... та :
скоро /незнайно точно кога/ ми предстой качване на кораб и няма да ме има за известен период от време. Работата е, че съм пуснал автомобил за продажба и се чудя какъв е реда ако някой пожелае да го купи, а мен ме няма. Колата е на мое име. Някакво пълномощно мога ли да изкарам, за да може евентуално друг член от семейството да я продаде в мое отсъствие?
bbboiko2004 написа:А как може да проверим дали след 7 дневния срок на фиша ни се е преобразувал в НП? Питам защото вчера ми изтече срока и бях забравил да го платя, и се чудя дали днес или утре ако го платя ще има смисъл ?
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта