ще търсят собственика на колата по номера. До сега от Германия не съм чул да са пращали писма до БГ, още повече за такава дребна сума. Иначе от Австрия познати са получавали, аз обаче все още си чакам една снимка за +20 км на магистралата от преди година и не идва

Без да си получил писмо, нямам идея как ще го платиш, като информация за превода, глобата, номер и тн, всичко ти е в писмото. Представи си картинка, появяваш се в управлението, и казваш "абе аз май, еди кога си и еди как си направих едно нарушение, къде и колко да платя?" 100% отговора ще бъде, "чакай си писмото". Иначе снимките са им хубави, сигурно знаеш, ако все пак решат да ти направят услуга и да те издирят, ще се познаеш

А това къде живееш и каква кола с какви номера караш, мисля че никъде няма значение, стига да си носиш всички необходими документи и застраховки. Всички студенти са така. Единствено, което се сещам, заради постоянния адрес, могат да ти направят проблем за книжката, ако си с БГ книжка след 6-тия месец на постоянно пребиваване.