Стъпките са лесни и пътечката вече е отъпкана от колегите многократно , така че и в КАТ вече не Ви гледат с недоумение какво се опитвате да им кажете.
Днес отидох в КАТ Дървеница, гише 15-16 Деловодство, искате заявление за издаване на трета рег.табела, попълвате в свободен текст, прикачвате предварително направено копие на големия талон на автомобила , документ за стойката за номера или теглича, може фактура, касов бон, книжка с упътване, снимана корица или дори снимка от интернет, за да се онагледи на какво ще се монтира. Това е всичко, дават Ви входящо номерче и след 10 дни отивате с автомобила, на който сте монтирали стойката и Lightboard-a с място за номера. Монтират Ви номера , плащате си таксата, която ще споделя каква след като мина и през това.
Аз лично ще го ползвам с багажник thule 970

със закачена бленда (lighy board) thule 976

като имам и молба за съдействие от Вас, искам да закупя и стойките за тази светлинна бленда, но навсякъде са изчерпани като количество, ако не ги намеря ще си ги направя, не са някаква философия, но не бих се занимавал ако ги има готови , та някой ако удари едно рамо с инфо от къде мога да ги взема ще съм благодарен
това са стойките thule 9761

Ето и видео на потребител на байкърския форум, който е заснел как го глобяват.