Сега говорих с майстор приятел обсъдихме вероятностите, за реглаж на клапани, за спукана сонда в резервоара и оттам да гълта и въздух и нафта... Сменял съм маркуча който е от резервоара до инжектора, също така и малкото филтърче. Големия съм го купил но още не е сменен. Но преди това си вървеше доволно... Като пак губеше мощност при вървеж по байр....
Мерцедеса не знам при кой да го пратя майстор който се занимава с дизели предимно и е добър.. който си разбира от работата и ще го погледне и поправи. Моя човек е претрупан и няма време, каза ми буквално ако искаш остави го като ти дойде ред.. а пред тях има над 30 коли чакащи части и в процес на ремонт.. разбирам го тежко му е за 2 ма човека 30 коли и още 2 пълни гаража не му е лесно..
Идеята с който пиша тая тема е, евентуално да дадете ъкъл за майстор към който да се обърна и ако някой се е сблъскал с такъв проблем да каже как го е разрешил.
Извинявам се че пиша темата в тоя форум, не е за тука ясно е .. и не знам дали е за тоя раздел но..