Имах същия проблем. Моят Бийтъл го бях оставил на вилата си ъпстей ню йорк и се бяха заселили мишки(не зная колко,но сигурно две, защото едната беше родила малки върху филтъра на купето, което беше избрано за гнездо).Така и не разбрах какви мишки са, дали не бяха чипмънкс, но гадна работа!Помня, като запалих двигателя един път през зимата намерих едно мокро кърваво под колата-беше явно попаднала в ремъка....Добре, че го има филтъра на купето , иначе биха проникнали вътре! М-у другото, бяха гризали от филтъра, но поради спецификата на материята му не бяха могли да го прегризат. Там бяха занесли от шумоизолацията на капака за жилище. Много се бях погнусил. Няма да минеш само със смяна на филтъра! Отпед , около филтъра са катакомби.Отляво на колата има симетрична катакомба с отвор, които е закрит( на десния волан там е филтъра), а по средата се намита компютъра на колата. Необходимо е да разтвориш всичко отпред(пластмасовите капаци на арматурното табло среден ,ляв и десен)да развиеш винтовете на десния долен капак, под който е филтъра за купето.Да развиеш винтовете на левия капак и да изринеш всичките изпражнения на мишките.От там да почистиш средното отделение, където е компютъра, защото и там е същия месс!Използвай обилно вода с маркуч и опитай да изчистиш перфектно!(аз лично махнах цялата секция на въздухопроводите за пълен достъп, но е по-сложно и сама не можеш го направи)След като изчистих всичко няколкократно обработвах всичко с белина , защото ми казаха, че мишината правела много упорита миризма.Както и да е направих чудеса. По- късно закарах колата в Европа, да я ползвам като ходя там. Стигнах и до България.Там я продадох. Ще ти кажа само, че 7-8 год по-късно, когато времето е влажно ми смърдеше на мишки...Така я продадох...Обработвал съм с какво ли не, вкл. многократно пръскане във вентилационните отвори на какво ли не. Но при влажно време си се появяваше лека миризма. Пожелавам ти успех в чистенето и се надявам, че не са живели дълго мишките вътре!