DimitarBT написа:мен ме е страх че ако затъмня и задното прозорецполицаите ще ми правят проблеми
Нямаш ядове и аз съм със затъмнени джамове и нямам проблеми, така че действай без да ги мислиш куките

fackingshark написа:Васко-ТЕЛ 0896628333 ВЗИМА МНОГО ЕФТИНО...ПОЗДРАВИГО ОТ МЕН...РАБОТИ СУПЕР КАЧЕСТВЕНО...4-КОЛИ САМ СИ ПРАВИЛ ПРИ НЕГО...РАБОТИ САС ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ФОЛИО ПРАВИ И ВИНИЛИ
Hristov838 написа:Относно тълкуването на закона - ясна е казано че се позволява затъмняване на задните странични.На задното не може.А как не ви правят проблеми не знам!И аз ще слагам фолио, но се чудя за задното.
дискутирано е много пъти, като затъмниш задното стъкло пречиш на видимостта на водача зад теб ..... по закон не трябва да е затъмнено и могат да ти се направят на интересни ако искатMrLover написа:Hristov838 написа:Относно тълкуването на закона - ясна е казано че се позволява затъмняване на задните странични.На задното не може.А как не ви правят проблеми не знам!И аз ще слагам фолио, но се чудя за задното.
При наличие на функциониращи странични огледала не виждам какъв е проблема да си затъмниш и задното!! При положение, че повечето ванове, пикапчета и т.н. карат без заден джам, защо при колите да е различно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта