mod edit: musura
Дали ще стане Интеркулер за Golf 2 GTI
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mirko0
- Автомобил:
- Двигател:
Дали ще стане Интеркулер за Golf 2 GTI
Здравеите колеги. Замислил съм се дали ще има някакъв ефект, ако се сложи интеркулер, само той, за охлаждане на въздуха преди филтъра. Не знам изобщо дали може да стане това, но ми е интересно да разбера и за това ви пиша да кажете мнение и вие. Дали някои е пробвал и какъв е ефекта, при положение че сутрин като тръгна с колата за някъде и е още студено, върви още по добре и за това се чудя за интеркулера, дали няма да постигна същия ефект . Благодаря предварително за разяснението
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Постарай се малко повече с правописа
Особено внимание обърни на Щ, което не се пише ШТ.
Иначе по темата ти - няма да има никакъв значим ефект. Много по-голям ефект ще постигнеш с профилактика по двигателя на автомобила ти. Смени му кабелите за свещите с качествени, смени и свещите, също така спортен филтър на мястото на хартиения... ей такива неща.
П.П. Добре дошъл във форума, поразгледай темите в раздел "VW тунинг и моторспорт", мисля, че има подобни теми, които сме обсъждали.
Иначе по темата ти - няма да има никакъв значим ефект. Много по-голям ефект ще постигнеш с профилактика по двигателя на автомобила ти. Смени му кабелите за свещите с качествени, смени и свещите, също така спортен филтър на мястото на хартиения... ей такива неща.
П.П. Добре дошъл във форума, поразгледай темите в раздел "VW тунинг и моторспорт", мисля, че има подобни теми, които сме обсъждали.