Голф МК4 1.9 TDI малко по малко...

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Съб 06 дек 2008 0:42

cardan написа:евала много е добро голфчето. само не разбрах за какво си я сложил тая снимка с алфите?

Аз за пръв път ги виждам тези снимки колега... :shock И тези с жената и детето също...както и да е, в малко затруднено положение съм и не съм правил промени скоро по машината...но утре задната емблема ще се боядиса в черен цвят а пък около коледа имам някои доста заинтригуващи желания към "Дядо Коледа" :twisted: :lol:

Само ако мога да помоля модовете да изчистят излишните снимки от темата :idea: Благодаря

Coming soon

Потребителски аватар
m2595
Автомобил: Mercedes W124 250D
Двигател: OM602

Мнениеот m2595 » Нед 14 дек 2008 0:45

Колега, не се набутвай да купуваш червени апарати! Ако не те мързи, можеш и сам да си ги боядисаш. Трябва ти само спрей за боядисване на спирачки и си ти! В Практикер бях гледал, обаче не си спомням цената каква беше точно. Иначе ти е готин Голфа! :wink:

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Нед 14 дек 2008 2:01

10+ за яката голфара успех ти пожелавам колега очакваме още снимков матерял :wink:

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Пон 15 дек 2008 13:43

Благодаря love.vw В близките 2 седмици няма да има обновяване, :? че се поусрах малко с боядисването на емблемата и искам да оправя задницата първо и после другите неща и то стана една...
Иначе
m2595 написа:Колега, не се набутвай да купуваш червени апарати! Ако не те мързи, можеш и сам да си ги боядисаш. Трябва ти само спрей за боядисване на спирачки и си ти! В Практикер бях гледал, обаче не си спомням цената каква беше точно. Иначе ти е готин Голфа! :wink:
най-вероятно март-април ще взема нови апарати и дискове за отпред ( по-голям ротор и вентилирани ), а пък тези отпред ще ги сложа отзад, и най-вероятно ще бъдат червени новите... :idea:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 15 дек 2008 14:34

Честито за хубавото голфче и със здраве да си го караш :beer Преди да вземеш нащата които си замислил, помисли за едно по-ниско окачване, което ще придаде една много по-хубава стойка на колата :wink: а и джантите са :да:

Върни се в “Направи си сам!”