Дистанционно ОТВАРЯНЕ на вратите

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Сря 24 окт 2007 6:49

колега мислил ли си за амортесиорчета като за задната врата по къси да не пречат , сега съм на предния капак и още го мисля ама може и на врата да се пробва :idea:

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Чет 25 окт 2007 21:42

Jhonny написа:немое ли да се измисли некфа фатка за затваряне на отворена врата с дистанционно :oops: :shock :shock :shock

разбира се че може няма невъзможни неща но просто говорим вече за пневматика и там цената е доста солена ... като на новите мерцедеси имат такава функция но цената която ще легне всичко е доста ..

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Чет 25 окт 2007 21:43

dkalfov написа:колега мислил ли си за амортесиорчета като за задната врата по къси да не пречат , сега съм на предния капак и още го мисля ама може и на врата да се пробва :idea:

няма смисъл от амортисьорчета според мен не ти трябва толкова силно изтласкване на вратата аз при мен го реших с пружинки ...

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот Insect » Вто 27 яну 2009 15:28

Jhonny написа:немое ли да се измисли некфа фатка за затваряне на отворена врата с дистанционно :oops: :shock :shock :shock

Прекаляваш :twisted:

Върни се в “Направи си сам!”