най-добрия начин за отстраняване на ръжда?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
най-добрия начин за отстраняване на ръжда?
От много време гледам,че имам ръжда на вратата на багажника на половера и все отлагам а и тя гледам все си расте
,та решил съм се да я оправям вече.Може ли някой да каже(препоръча) кадърно майсторче по възможност в Лозенец,но не е проблем да и другаде,само точния адрес ми трябва..И най накрая да се реша проблема защото гледам избива и навън вече към дръжката на багажника,понеже ръждата е отвътре..и ако кажете какъв точно трябва да е реда по отстраняването на ръждата,както и цена?БЛАГОДАРЯ!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: най-добрия начин за отстраняване на ръжда?

- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Както казва siso92 парво прави проблема с теча.А после провери дали е раждица или е започнало да гние.Ако е раждица таркаш с шкурка 80 до метал после с 160-240 после с водна 400 и праскаш боята.
Ми освен ръжда почна да гние,да точно отдолу на ъгъла на багажната врата е,и се е получила цепка от ръждата.Кажете каде да отида в София около лозенец дори и някаде другаде да е само да го оправят,или сам ако се опитам но КАКВО ТОЧНО ТРЯБВА ДА ВЗЕМА?ПОМАГАЙТЕ ЧЕ СЪМ РЕШИЛ ДА Я ОПРАВАМ ТАЯ РЪЖДА ЧЕ СТАВА НАПЕЧЕНО С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!БЛАГОДАРЯЯ
и аз се боря със същия проблем.при мене цялата кола е набила в петна ръжда.уж я оправях ма издържа 3 месеца..
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
boje написа:и аз се боря със същия проблем.при мене цялата кола е набила в петна ръжда.уж я оправях ма издържа 3 месеца..
Така си си я оправил колега.С раждата трябва да се бориш усилено че и наи-малката точка след време става сериозен проблем
- kabelista
- Автомобил: Skoda Octavia RS
- Двигател: AUQ
Знам за 2 препарата които са реномирани за третиране на ръжда. Zinga и Вюрт, ама последния е около 60лв литъра. Ама то е така, хубавите работи са скъпи 

- Dart
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай с "Протекта" - тя е 3в1 - ръждопреобразовател,кит и боя. Аз съм доволен и не е скъпа - има я по железарските магазини.
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Практикер продават някаква антикорозионна основа уж е немска, някой има ли наблюдения дали върши работа.