Какво направих по интериора?Искрено и лично

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
stanev11
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво направих по интериора?Искрено и лично

Мнениеот stanev11 » Пон 09 фев 2009 21:37

колега,замисли се за визията на червената Б2 ,много по добре седи като е сток,наслагаш ли пластмаси тази кола си губи тотално чара който има,поне според мен.Тези коли само една реставрация и хубави джанти,по як салон и това е,ако може и един 5 цилиндров мотор ,но там вече отиваш на много парици.Карал съм такъв пасат над 5 години,беше абсолютна стоковица,но имаше стойка на пътя и се отличаваше от масовката на голфове и астри,не че имам против тези коли.Погрижи се първо за техническата част,а после мисли за глезотийки.

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Вто 10 фев 2009 15:34

stanev11 написа:колега,замисли се за визията на червената Б2 ,много по добре седи като е сток,наслагаш ли пластмаси тази кола си губи тотално чара който има,поне според мен.Тези коли само една реставрация и хубави джанти,по як салон и това е,ако може и един 5 цилиндров мотор ,но там вече отиваш на много парици.Карал съм такъв пасат над 5 години,беше абсолютна стоковица,но имаше стойка на пътя и се отличаваше от масовката на голфове и астри,не че имам против тези коли.Погрижи се първо за техническата част,а после мисли за глезотийки.

благодаря за съвета,но нали знаеш докато не си счупиш главата веднъж който каквото и да ти говори няма да го послушаш :wink:
ако нестане нищо ще си купя оше един и него ше го направя стоковица с джанти окачване боя и така :lol: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 14 фев 2009 21:52

Малък, с пълни простотии се занимаваш! :screwy :smackbum

Горкия Пасат :не:

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Съб 14 фев 2009 22:08

Тази кола носи класическия стил в себе си...всички интервенции освен ниско окачване и класически модел лети джанти граничат със селянията!

Темата май се изчерпа,развитие по колата не виждам,а само мечти за съсипване на една класика. :beat_butt2

Май е време за :lock:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Съб 14 фев 2009 23:17

Хей приятел не забравяш ли че не всеки има вазможността да прави промени по колата си.Защо толкова бързаш да слагат катанеца как би се почувствал ако пуснеш твоя тема и след няколко отговора ти я заключат?Ако всички бяха като теб дали щеше да го има тоя форум в който не само аз съм получил много помощ.А да щях да забравя да спомена че всеки си прави колата както му харесва а не как ще изглежда по улиците и какво ще си кажат хората "ие каква бегачка" хайде не искам да орезиля темата на набора ама не се сдържах :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Нед 15 фев 2009 0:12

Споко той си я е орезилил сам. :Mr Green Fun
Къде съм му забранил да си съсипва колата?!Да прави квото ще просто казах че ме е яд за колата.Другото което е темата не се състои от няколко отговора а от 4 страници дето хората се опитват да му кажат каква грешка прави момчето но той е твърдоглав и решен да превърне още една класика в подвижен цирк.

Катанеца не решавам аз дали ще го сложат или не,това просто е логичния завършек . :D

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Нед 15 фев 2009 10:54

VW_Ventsi написа:но нали знаеш докато не си счупиш главата веднъж който каквото и да ти говори няма да го послушаш :wink:
ако нестане нищо ще си купя оше един и него ше го направя стоковица с джанти окачване боя и така :lol: :Mr Green Fun

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Пон 16 фев 2009 1:27

stanko_g написа:така и отиват брони от стар уарс

VW_Ventsi написа:кажи кво е тва уарс и ще вида дали може да се направи по тоя начин :да: даи ми няква снимка да го вида

:063: :Mr Green Fun колега трябва редовно да се тунинговаш като минаваш през аптеката за некви хапове... иначе ето ти няколко екземпляра от стар УАРС
Изображение
Изображение

СЛАДУРИИИИИ!!!Приличат си нали? love.vw love.vw love.vw love.vw love.vw :lady_round: :lady_round:

Върни се в “Направи си сам!”