Какво направих по интериора?Искрено и лично
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво направих по интериора?Искрено и лично
колега,замисли се за визията на червената Б2 ,много по добре седи като е сток,наслагаш ли пластмаси тази кола си губи тотално чара който има,поне според мен.Тези коли само една реставрация и хубави джанти,по як салон и това е,ако може и един 5 цилиндров мотор ,но там вече отиваш на много парици.Карал съм такъв пасат над 5 години,беше абсолютна стоковица,но имаше стойка на пътя и се отличаваше от масовката на голфове и астри,не че имам против тези коли.Погрижи се първо за техническата част,а после мисли за глезотийки.
- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
stanev11 написа:колега,замисли се за визията на червената Б2 ,много по добре седи като е сток,наслагаш ли пластмаси тази кола си губи тотално чара който има,поне според мен.Тези коли само една реставрация и хубави джанти,по як салон и това е,ако може и един 5 цилиндров мотор ,но там вече отиваш на много парици.Карал съм такъв пасат над 5 години,беше абсолютна стоковица,но имаше стойка на пътя и се отличаваше от масовката на голфове и астри,не че имам против тези коли.Погрижи се първо за техническата част,а после мисли за глезотийки.
благодаря за съвета,но нали знаеш докато не си счупиш главата веднъж който каквото и да ти говори няма да го послушаш

ако нестане нищо ще си купя оше един и него ше го направя стоковица с джанти окачване боя и така

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Малък, с пълни простотии се занимаваш!
Горкия Пасат

Горкия Пасат

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Тази кола носи класическия стил в себе си...всички интервенции освен ниско окачване и класически модел лети джанти граничат със селянията!
Темата май се изчерпа,развитие по колата не виждам,а само мечти за съсипване на една класика.
Май е време за
Темата май се изчерпа,развитие по колата не виждам,а само мечти за съсипване на една класика.

Май е време за

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Хей приятел не забравяш ли че не всеки има вазможността да прави промени по колата си.Защо толкова бързаш да слагат катанеца как би се почувствал ако пуснеш твоя тема и след няколко отговора ти я заключат?Ако всички бяха като теб дали щеше да го има тоя форум в който не само аз съм получил много помощ.А да щях да забравя да спомена че всеки си прави колата както му харесва а не как ще изглежда по улиците и какво ще си кажат хората "ие каква бегачка" хайде не искам да орезиля темата на набора ама не се сдържах

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Споко той си я е орезилил сам.
Къде съм му забранил да си съсипва колата?!Да прави квото ще просто казах че ме е яд за колата.Другото което е темата не се състои от няколко отговора а от 4 страници дето хората се опитват да му кажат каква грешка прави момчето но той е твърдоглав и решен да превърне още една класика в подвижен цирк.
Катанеца не решавам аз дали ще го сложат или не,това просто е логичния завършек .

Къде съм му забранил да си съсипва колата?!Да прави квото ще просто казах че ме е яд за колата.Другото което е темата не се състои от няколко отговора а от 4 страници дето хората се опитват да му кажат каква грешка прави момчето но той е твърдоглав и решен да превърне още една класика в подвижен цирк.
Катанеца не решавам аз дали ще го сложат или не,това просто е логичния завършек .

- VW_Ventsi
- Автомобил: VW GolF III
- Двигател: ABF 94
VW_Ventsi написа:но нали знаеш докато не си счупиш главата веднъж който каквото и да ти говори няма да го послушаш![]()
ако нестане нищо ще си купя оше един и него ше го направя стоковица с джанти окачване боя и така![]()
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
stanko_g написа:така и отиват брони от стар уарс
VW_Ventsi написа:кажи кво е тва уарс и ще вида дали може да се направи по тоя начиндаи ми няква снимка да го вида

СЛАДУРИИИИИ!!!Приличат си нали?