тромби

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
BOCOO
Автомобил: golf3
Двигател: AEE 1996

тромби

Мнениеот BOCOO » Сря 18 фев 2009 15:06

как се свързват тромби с компресорче моля дайте инфо и снимки

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: тромби

Мнениеот Tinko » Сря 18 фев 2009 15:08

Задължително през реле и с по-дебели кабели, а не с тези който ги дават... Можеш да ползваш инсталацията на стоковата бибитка за захранване на релето а пък с по-дебел кабел да вземеш ток от акумолатора, като сложиш задължително бушон... Схема няма как да ти направя, надявам се ме разбираш за какво говоря... ;)

Потребителски аватар
BOCOO

Мнениеот BOCOO » Сря 18 фев 2009 15:13

май ще трябва да ходя при майстор защото сам скаран с токовете

Потребителски аватар
M1LEN
Автомобил: GOLF mk2
Двигател: SB 1991

Мнениеот M1LEN » Сря 18 фев 2009 15:17

BOCOO написа:как се свързват тромби с компресорче моля дайте инфо и снимки

Здравей колега свързва се лесно можеш да свалиш заводската бибитка и да ползваш неинити кабели + и - за да захраниш мотора на компресорчето и вече никои модели имат възможност да редът мелодий и се свързва и кабелче от + на захранването на компресора кабелче прекарваш го до вътре в колата слагаш му ключе за да можеш да го пускаш и да го спираш когато искаш докато си караш и от копчето връщаш каберче до компресорчето попринцип тази букса е около изводите за маркучлетата за тромбите и като е на едното полужение ще надуват всички тромби едновременно а на другото ще реди мелодия.аз имам тромба на едната кола много е яка ама ще продавам колата и ще я свала тромбата сигорно ще я продавам защото сега на голфа ми е менена и си ми харасва.

Потребителски аватар
BOCOO

Мнениеот BOCOO » Сря 18 фев 2009 15:32

а релето за какво служи и каде се връзва

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 18 фев 2009 19:41

M1LEN написа:
BOCOO написа:как се свързват тромби с компресорче моля дайте инфо и снимки

Здравей колега свързва се лесно можеш да свалиш заводската бибитка и да ползваш неинити кабели + и - за да захраниш мотора на компресорчето и вече никои модели имат възможност да редът мелодий и се свързва и кабелче от + на захранването на компресора кабелче прекарваш го до вътре в колата слагаш му ключе за да можеш да го пускаш и да го спираш когато искаш докато си караш и от копчето връщаш каберче до компресорчето попринцип тази букса е около изводите за маркучлетата за тромбите и като е на едното полужение ще надуват всички тромби едновременно а на другото ще реди мелодия.аз имам тромба на едната кола много е яка ама ще продавам колата и ще я свала тромбата сигорно ще я продавам защото сега на голфа ми е менена и си ми харасва.

Стоковите кабели са слаби! Без реле си е доста рисково! Не един случай има с тези компресори.... Задължително реле и бушон! Нека прочете темата някой, който разбира и е в близост до теб. Сигурен съм че ще има кой да помогне от форума! :да:

Потребителски аватар
BOCOO

Мнениеот BOCOO » Чет 19 фев 2009 10:57

благодаря колега

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти: