тромби
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
тромби
как се свързват тромби с компресорче моля дайте инфо и снимки
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: тромби
Задължително през реле и с по-дебели кабели, а не с тези който ги дават... Можеш да ползваш инсталацията на стоковата бибитка за захранване на релето а пък с по-дебел кабел да вземеш ток от акумолатора, като сложиш задължително бушон... Схема няма как да ти направя, надявам се ме разбираш за какво говоря... 

- BOCOO
май ще трябва да ходя при майстор защото сам скаран с токовете
- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
BOCOO написа:как се свързват тромби с компресорче моля дайте инфо и снимки
Здравей колега свързва се лесно можеш да свалиш заводската бибитка и да ползваш неинити кабели + и - за да захраниш мотора на компресорчето и вече никои модели имат възможност да редът мелодий и се свързва и кабелче от + на захранването на компресора кабелче прекарваш го до вътре в колата слагаш му ключе за да можеш да го пускаш и да го спираш когато искаш докато си караш и от копчето връщаш каберче до компресорчето попринцип тази букса е около изводите за маркучлетата за тромбите и като е на едното полужение ще надуват всички тромби едновременно а на другото ще реди мелодия.аз имам тромба на едната кола много е яка ама ще продавам колата и ще я свала тромбата сигорно ще я продавам защото сега на голфа ми е менена и си ми харасва.
- BOCOO
а релето за какво служи и каде се връзва
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M1LEN написа:BOCOO написа:как се свързват тромби с компресорче моля дайте инфо и снимки
Здравей колега свързва се лесно можеш да свалиш заводската бибитка и да ползваш неинити кабели + и - за да захраниш мотора на компресорчето и вече никои модели имат възможност да редът мелодий и се свързва и кабелче от + на захранването на компресора кабелче прекарваш го до вътре в колата слагаш му ключе за да можеш да го пускаш и да го спираш когато искаш докато си караш и от копчето връщаш каберче до компресорчето попринцип тази букса е около изводите за маркучлетата за тромбите и като е на едното полужение ще надуват всички тромби едновременно а на другото ще реди мелодия.аз имам тромба на едната кола много е яка ама ще продавам колата и ще я свала тромбата сигорно ще я продавам защото сега на голфа ми е менена и си ми харасва.
Стоковите кабели са слаби! Без реле си е доста рисково! Не един случай има с тези компресори.... Задължително реле и бушон! Нека прочете темата някой, който разбира и е в близост до теб. Сигурен съм че ще има кой да помогне от форума!

- BOCOO
благодаря колега