Здравейте на всички

днес поради липсата на работа се отбих при един приятел който има авто морга и реших да си поиграя

луд умора нема така викаше баба ми

та си разглобих едната врата и нали сме приятели няма как да възразява та цял ден си пробвам огледала (за жалост не си бях взел фото, а за тел. и снимки се сетих накрая

) и за жалост явно само от Г4 ще станат като на Г3 се захваща с 3 болта, а на Г4 с един централен, но е доста удобно за разпробиване ( има вариянт от сеат да станат едно към едно, но имаше само ляво, а аз мн. естествено бях разглобил дясната врата

) и както си нямах работа за малко и да ви се похваля с нови огледала, но пусти късмет

мойте са най обикновени, а тези който си харесах бяха с подгряване и ел. но нямаше да деистват при мен,а такива на ръчки пък бяха с бели стъкла

и още повече като ще се прави да е като хората та предпочетох да взема тези с ел. но първо някой да помага с инсталацията

с подгряването ясно ще се дръпнат кабели до копчето за нагревателите на задното стъкло и ще се подмени бушона с малко по силен, но с ел. регулирането ще е доста по трудно