Решетка без емблема Г3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
tvt555
Автомобил:
Двигател:

Re: Решетка без емблема Г3

Мнениеот tvt555 » Съб 08 май 2010 20:57

Каспър написа:От четири коментара в темата (като изключим тези на автора) нищо съществено, само лигав спам :!: Защо серете в темата като не желаете, не искате или не можете да помогнете.
Zerga3GT написа:Ами като ти трябва решетка без емблема за г3 пускаш тема в копува не в направи си сам

Човека пита от къде да си кОпи нова решетка, не втора ръка :deal Ти би ли си взел такава решетка от битака? Смяташ ли, че му помогна или просто трупаш точки :wink:
Zlobomir ако си фен на Зерга можеш да му го признаеш на лични. Нас не ни вълнува дали те кефи или не. Как помогна ти в темата :?:
emsito-1984 Пич научи се да пишеш и тогава цапай по темите :lol: Случайно форума да ти прилича на чат, а :?: Темата е за решетка, не за колата на Зерго :!: Гледам новобранка си та един съвет: четеш, мислиш и тогава пишеш. Пишеш само ако мислиш (или си сигурен), че можеш да помогнеш. Ако не можеш да пишеш грамотно (което е очевидно) или не можеш да помогнеш просто подминаваш темата, защото в противен случай просто се излагаш.
tvt555 решетки има в платения раздел. Цената варира около 40-50лв. Ето пример:
viewtopic.php?f=48&t=191855

Благодаря ти Каспър!
Винаги съм получавал отлична информация от твоите теми и мнения. Точно това ми трябваше. Един линк и нищо повече. Добре е, че има колеги като теб от които наистина точно и адекватно може да се получи необходима и важна информация без ташкарлъци и остроумия. :да:
Моля модераторите да изтрият или заключат темата. Получих необходимата информация. Достатъчно поспамихме..

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 08 май 2010 21:59

Знаеш, че винаги съм насреща :да:

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Съб 08 май 2010 22:15