Като за начало-поръчах си от eBay топка+кожа за ск.лост за Golf 4 за $8USD с безплатна доставка до BG-направо без пари.
Днес я получих и реших да се заема за работа-да я кача на 2ката.
Като за начало сваляме конзолката,която държи скъсания гумен маншон и топката за ск.лост.Ето как изглеждат старата и новата топка и кожа/гума

Ето как изглежда и новата конзола,наложена върху старата:
Ясно се вижда,че трябва да се изреже старата конзола,за да влезе новата основа за кожата в нея.Хващаме се за работа с ножа-дялкаме толкова,колкото да се получи отвор за да влезе новата основа в старата,Тук съм изтървал да снимам,но по-нататък се вижда колко съм отрязал.
След това влизаме в колата и щракаме старата конзола.
Ето как съм захванал и новата основа на кожата-с 2 видийки от двете страни-защото иначе новата част няма как да се закрепи за старата.Това остава отдолу и НЕ се вижда.
След това слагаме и кожата+топката.
Дупката на топката е със същия диаметър като 2ковата,само че не е на резба,а се хваща със скобa(в комплекта има и скоба,но е от тези,които се хващат с керпеден и после не се махат,за това реших аз да съм със обикновена скоба за маркуч).:
След това виждаме,че има една подробност-от по-тясната страна на основата,трябва да се изреже тъмната пластмаса и да се изравни с хромираната-защото опира в барчето.
Ето за това става въпрос:
И след това слагаме всичко:
Това е общо взето.Остана процедурата да се скъси стержена на лоста,защото идва дълъг и кожата опъва основата и лоста не се мести добре-това го оставям за утре,защото след малко съм на работа

Надявам се да съм бил полезен