Отваряне на багажника на Б5 с копче Т.Е. по електронен път
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Отваряне на багажника на Б5 с копче Т.Е. по електронен път
Върти ми се из главата нещо подобно като на цетките с копче от вътре или от дистанционното да се отваря багажника за седан става дума , бихте ли ми казали има ли някой прави това , от какво се състои и т.н.
- Arr0w
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Отваряне на багажника на Б5 с копче Т.Е. по електронен път
Е с такава джаджа става
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
преди 6-7 години карах една реликва,Опел Рекорд GLE-Berlina и тя беше с такава заводска машинка но тя беше с цилиндрична форма и значително по силна.но нищо не ти пречи да пробваш и с такава като на снимката или да попиташ Опел с поръчка за такава от Рекорд.
успех
успех

garsona написа:Върти ми се из главата нещо подобно като на цетките с копче от вътре или от дистанционното да се отваря багажника за седан става дума , бихте ли ми казали има ли някой прави това , от какво се състои и т.н.
Моя аквариум е така,машинка от централно,алармата ми има допълнителен канал с натискане на двете копчета се задейства и отварям багажника от 30м.Откачил съм лостовата система за да не може да се отваря с ключ или бутона.Обаче пожарогаситела ми е в краката

- wassilzaza
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 3 комби 96', понеже щях да боядисвам багажника и ми беше счупена дръжката, която е от Голф4 и ми искаха маса пари за нея и затова е премахнах напълно и отварянето ми става с копче отпред до таблото и с моторче от снимката по горе за 10лв. Закрепя се здраво моторчето и захващаш пръчката му здраво за бравичката не е нужно поне при мен да е гъвкава връзката(че бях свалил баса като правих тази процедура и после като го сложих и като се откачи моторчето и добре, че беше само на 4 щипки кората на багажника и има 1 час свободно време), слагаш си един бутон и като натиснеш бутона отваряш и после гасиш, че ако моторчето остане под напрежение повече време ще изгори. 

- Arr0w
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Казаха ми, че и от Илиенци можеш да си земеш такава джаджа.Ако няма схеми за свързване, в интернет се ще намериш 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
И бутона непременно да е в жабката като на 155 ците 

- tjrz
- Автомобил: VW Golf 4 2.3 V5 4motion
- Двигател: AGZ
аз на моя голф сам го направил така понеже патрона е развален но това е друг вапрос та зна4и нужи са ти една машинка за централно заключване (управляема) от конрад в русе по 2-3 лведно коп4е от рода на званците зада ти прекъсва веригата (пюса на машинката)малко кабел и мн желание при интерес мога да ти снимама на моя голф как е питаи на ли4но успех

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Супер ще е да направиш някоя снимка за да се види точно къде как защо и как си вързал жиците.Защото колкото и пъти да потърся в форума за тия машинки намирам само снимки без обяснение как се връзва самата машинка,като са възможни 2 варианта.Кола без централно и кола с централно(може и аларма към централното)
Поздрави
Поздрави
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Еми да , ама поради финансовата криза , и поради последствалите съкращения малко що го поотложа , за по-добри времена ,но това не пречи на колегите да го реализират и покажат за какво става въпрос !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото разбирам става дума за отваряне на багажника, а не за отключване. Това са различни неща.
На седан става сравнително лесно, в руския пасат форум имаше тема. Слага се механизма за отваряне с пружините от А6 и се променят някои стойности в кофорт-модула. Мислех да правя нещо подобно и при мен, но при комбито нещата са значително по-сложни за реализация и засега се отказах.
На седан става сравнително лесно, в руския пасат форум имаше тема. Слага се механизма за отваряне с пружините от А6 и се променят някои стойности в кофорт-модула. Мислех да правя нещо подобно и при мен, но при комбито нещата са значително по-сложни за реализация и засега се отказах.
- tjrz
- Автомобил: VW Golf 4 2.3 V5 4motion
- Двигател: AGZ
ето на моята тройка

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
тъй като обичам да се ровя в стари теми някой няма ли да качи снимка на закрепената машинка ?