Прекъсване запалване може ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Мордухай
- Автомобил:
- Двигател:
Прекъсване запалване може ли?
Предлагат ми към алармата да ми скрият една игличка в купето и преди да запаля трябва едновремено да пипна иглата и ключалката за запалването дали ще има някакъв ефект при евентуално посегателство над мойта колица?
Re: Прекъсване запалване може ли?
Мордухай написа:Предлагат ми към алармата да ми скрият една игличка в купето и преди да запаля трябва едновремено да пипна иглата и ключалката за запалването дали ще има някакъв ефект при евентуално посегателство над мойта колица?
Колега, щом стигнат до момента запалване на автомобила, значе са ти хакнали алармата и няма да има проблем с паленето. Замисли се за имобилайзер или 2ра аларма. А най-добрия вариант-автокаско.
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Някои майстори правят автоматично да се прекъсва захранването на бензиновата помпа или на стартера докато не се деактивира алармата. Иначе за игла, шега, бутон или други такива пинизи съм чувал, но не зная до колко са ефективни или, ако щеш, до колко е практично да си вреш едната ръка някъде и да държиш копче докато с другата палиш - и тва всеки път !
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
имам
имам приложени много такива идей, прекъсва се сичко което искаш и е толко лесно че няма до каде!!!аз съм прекъснал....!
е не е да го знаят апашите

е не е да го знаят апашите

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: имам
kalinveliki написа:имам приложени много такива идей, прекъсва се сичко което искаш и е толко лесно че няма до каде!!!аз съм прекъснал....!
Да колега... мойта е направо като самолет ,докато превключиш всичките копчета тръгване няма , аз обаче не се притеснявам да кажа на апашите къде са - на всякаде. Даже и при спускане на ръчната се еб@в@ една работа...

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
трябва ти една машинка става и от централно! режеш жилото и до самата скоба за отваряне на капака, монтираш машинката отвътре! като машинката се отваря със ел.сигнал или от скрито бутонче или от дистанционно/продават за 30 лева с две релета и 3 програми - две дистанционни/ ама вече става скъпо.
ако е с бутон натискаш бутона и штрак и се отваря!
ако е с бутон натискаш бутона и штрак и се отваря!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И аз си прекъсвам нещичко... Например, Хол-датчика.
А относно отварянето на капака, имам 3 кутийки със стърчащи от тях жици, останали си по местата след предишни ебавки с машината и само 1 истинско реле, което ще им свърши работа, ама то пък е добре скатано...
А някой да е чувал за платформи за извозване на коли? Трайте, да не чуе рогатия!

А относно отварянето на капака, имам 3 кутийки със стърчащи от тях жици, останали си по местата след предишни ебавки с машината и само 1 истинско реле, което ще им свърши работа, ама то пък е добре скатано...
А някой да е чувал за платформи за извозване на коли? Трайте, да не чуе рогатия!