Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Dpapazov

Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4

Мнениеот Dpapazov » Пон 27 май 2013 17:39

Здравейте,потърсих из форума но не намерих решение, а може би не знам и правилната дума, която да търся. Предстои ми сваляне на корите с цел претапициране и при предното сваляне видях, че от двете страни на стъклата има едни бели пластмасови държачи или не им знам точното име, които са счупени и искам да заменя, защото яко тракат във вратите. Моля ако някой си е играл да сподели техники на сваляне и най-вече правилното име на тези държачи за да открия нещо за тях и от къде да си ги закупя.
Извинявам се ако случайно някъде е писано, но по критериите, които търся не намирам инфо.

Потребителски аватар
plamski3
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AKL

Re: Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4

Мнениеот plamski3 » Нед 02 юни 2013 23:11

Тези, които се намират под стъклото и към тях са захванати жилата за вдигане и сваляне на прозореца и едни метални, на които се държи самото стъкло. За тях ли питаш? Ако е за тях, и на мен ми се счупиха и ги смених. Не знам как точно се казват. Аз отидох с тях в една автомогра и ми изкараха няколко модела, от които (като си сглобих моето счупеното) видях от кой модел е и си купих (ако не бъркам за всяка врата ти трябва ляво и дясно). Цената беше 10лв. бройката. Имай в предвид, че когато едното се счупи прозореца леко увисва и натежава на другото. Не след дълго и то се чупи и ще ти падне прозореца във вратата и тогава е големия проблем (ако нямаш гараж де) :Mr Green Fun

Пробвай по някой магазин за авточасти или автоморга. Обясни им за какво става на въпрос и те ще те разберат, НО най -добре като го свалиш тогава да си го купиш. Преди това само намери къде продават!

Успех! :th_up

pusti
Автомобил:
Двигател:

Re: Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4

Мнениеот pusti » Чет 13 юни 2013 5:31

029461592 колегата има и пласмасови и метални.Не му правя рекламано аз съм доволен,испраща ги веднага.

Върни се в “Направи си сам!”