Здравейте,потърсих из форума но не намерих решение, а може би не знам и правилната дума, която да търся. Предстои ми сваляне на корите с цел претапициране и при предното сваляне видях, че от двете страни на стъклата има едни бели пластмасови държачи или не им знам точното име, които са счупени и искам да заменя, защото яко тракат във вратите. Моля ако някой си е играл да сподели техники на сваляне и най-вече правилното име на тези държачи за да открия нещо за тях и от къде да си ги закупя.
Извинявам се ако случайно някъде е писано, но по критериите, които търся не намирам инфо.
Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- plamski3
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL
Re: Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4
Тези, които се намират под стъклото и към тях са захванати жилата за вдигане и сваляне на прозореца и едни метални, на които се държи самото стъкло. За тях ли питаш? Ако е за тях, и на мен ми се счупиха и ги смених. Не знам как точно се казват. Аз отидох с тях в една автомогра и ми изкараха няколко модела, от които (като си сглобих моето счупеното) видях от кой модел е и си купих (ако не бъркам за всяка врата ти трябва ляво и дясно). Цената беше 10лв. бройката. Имай в предвид, че когато едното се счупи прозореца леко увисва и натежава на другото. Не след дълго и то се чупи и ще ти падне прозореца във вратата и тогава е големия проблем (ако нямаш гараж де)
Пробвай по някой магазин за авточасти или автоморга. Обясни им за какво става на въпрос и те ще те разберат, НО най -добре като го свалиш тогава да си го купиш. Преди това само намери къде продават!
Успех!

Пробвай по някой магазин за авточасти или автоморга. Обясни им за какво става на въпрос и те ще те разберат, НО най -добре като го свалиш тогава да си го купиш. Преди това само намери къде продават!
Успех!

Re: Пластмасови държачи на стъклата на вратите за Golf 4
029461592 колегата има и пласмасови и метални.Не му правя рекламано аз съм доволен,испраща ги веднага.