Автокосметика .

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
ira67
Автомобил:
Двигател:

Автокосметика .

Мнениеот ira67 » Сря 28 авг 2013 6:12

Някой да знае с какво се почиства салона от плюш. Купих си Ситрое4 Гранд Пикасо ,в перфектно състояние но отзад на вторъй ред малко мръснички отзад възглавнички. Не ми се иска да я пера,имам предвид сухо почистване на плюш. 6 и 7 седалка ,понеже повече се прибрани,чисти и виждам разлика между 1 ,2 и 3 ред.
Но ПОЛО си оставих,то незаменимо приятелче в София, със Гранда така не повертиш по улички.Мислихме за вариант WV ван ,но нещо по парички не потегнах за 5 годишна кола. :biggrin

taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Автокосметика .

Мнениеот taran » Сря 28 авг 2013 6:22

Има едни спрейове-пускат нещо като пяна за бръснене.Натъркваш седалката,след това забърсваш.
Другия вариянт е на автомивките на самообслужване,пак с пяна,но има и прахосмукачка.

ira67
Автомобил:
Двигател:

Re: Автокосметика .

Мнениеот ira67 » Сря 28 авг 2013 6:38

Предполагам че се продават по магазини за коли ,или някакви специализирани.Но ако има такава опция на автомивка,там май подобре си знаят работа.Преди 3 седмици закарах ПОЛО на автомивка ,те ми го изкараха чисто ново и лъскаво срещу 24 лева.2 часа го чистиха,светна колица.Преди това мислих да я продавам ,че трябваше ми погуляма кола. Но като видях я след автомивка ,реших да оставим пчеличка,то беше грехота да я продам.Само че педали и стелки се хлъзгаха ,с нещо ги напръскаха.Наложисе да ги избърша с мокри кърпъчки а под стелка сложих малко килимче за баня.И сега съм горд собственник на 2 коли..Френско накипрено и немско стабилно. :mhihi

Върни се в “Направи си сам!”