Един различен поглед за осветление под вратите

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Re: Един различен поглед за осветление под вратите

Мнениеот ShoGo_GTI » Чет 10 окт 2013 15:55

моите дойдоха преди месец ама или все няма време или немога с 1та ръка да работя като цена ми стъпаха на 15лв без някакви стотинки комплекта

ifch0

Мнениеот ifch0 » Чет 10 окт 2013 16:00

zdravko_jett написа:ето малко и от мен

Колега, дай някоя снимка и от монтажа или на вече финалния изглед. И някой ред, кое-как си вързал.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Чет 10 окт 2013 20:27

Lov4o написа:моите дойдоха преди месец ама или все няма време или немога с 1та ръка да работя като цена ми стъпаха на 15лв без някакви стотинки комплекта

колега от къде ги закупи дай нещо линк,на мен ми излезе 27лв което си е двойно, а що се отнася до монтажа е елементарно в комплекта си има корона за изрязването на дупките на желаното място за монтаж при мен е долната част на вратата има си гайки за прикрепянето им прекарваш кабела ппо вратата после през маншона минуса хващаш от прекъсвача на вратата а от някъде другаде постоянен плюс,
при Г4ри може и от плафончето на вратата, а който иска може да си смени и цвета стига да си намери подходящия цвят смд диоди и да се подменят разбира се ако не се предлагат и други цветове

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Пет 11 окт 2013 1:25

zdravko_jett написа:
Lov4o написа:моите дойдоха преди месец ама или все няма време или немога с 1та ръка да работя като цена ми стъпаха на 15лв без някакви стотинки комплекта

колега от къде ги закупи дай нещо линк,на мен ми излезе 27лв което си е двойно, а що се отнася до монтажа е елементарно в комплекта си има корона за изрязването на дупките на желаното място за монтаж при мен е долната част на вратата има си гайки за прикрепянето им прекарваш кабела ппо вратата после през маншона минуса хващаш от прекъсвача на вратата а от някъде другаде постоянен плюс,
при Г4ри може и от плафончето на вратата, а който иска може да си смени и цвета стига да си намери подходящия цвят смд диоди и да се подменят разбира се ако не се предлагат и други цветове

от англииския ибей, използвах съседа ми че взима коли за части от там има човек в англия който ги събира и с него, разбира се предварително се поразрових за цените тук и видях че си струва след като в бг цените почват от 27 и стигат до 60лв комплекта а са едни и същи китайски боклуци предпочетох да изчакам 2 3 седмици да са ми на почти 15лв, а сега ми събират прах на бюрото от липса на време да ги сложа

Върни се в “Направи си сам!”