Модификация на километража на Голф 2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
SRakovski
Автомобил:
Двигател:

Модификация на километража на Голф 2

Мнениеот SRakovski » Сря 23 окт 2013 19:20

Здравейте колеги,
Искам да ви попитам как да направя километража ма голфа да свети във син цвят. Имам идея как ще стане, но искам ефекта да е по-голям и за това искам да ми дадете идея как да сложа повече светодиоди.
Прегледах и една тема в форума "Освежаване на километража " и ми хареса колегата как го е направил там във различни от обичайните цветове - стрелките и мисля и аз да го направя същото но не разбрах със какво го е направил.
А и мисля, че ще имам проблем със свалянето на таблото защото също погледнах една тема на която беше показано как но на снимките има разминаване защото сигурно са различни години, говоря за там където се откача жилото от километража - под капака на колата, ако трябва пищете ще ви добавя снимки. :)

ПП: Става дума за - Volkswagen Golf 2 GT - 1989г. ;) За първи път пиша в форума на колата друг път не ми се е налагало. Доволен съм от темите много полезни теми има и се надявам и на мен да ми помогнете.
Благодаря предварително за отделеното време!
Поздрави,
Спас Раковски!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Модификация на километража на Голф 2

Мнениеот radotom » Сря 23 окт 2013 20:28

Върни се в “Направи си сам!”