Демонтиране на износени гуми от джанта

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
maina
Автомобил:
Двигател:

Re: Демонтиране на износени гуми от джанта

Мнениеот maina » Пон 09 дек 2013 18:13

аз също съм рязал с флекс и повече не искам да си спомням... и джантата нараних :banghead

Потребителски аватар
dontaskdontsay
Автомобил: Golf III 1.6 1994
Двигател: ABU

Мнениеот dontaskdontsay » Пон 09 дек 2013 19:09

dimovip написа:
jokera152 написа:До къде стигна народа да си демонтира гумите с щанги и флексове. :screwy

Ти виж от къде сме тръгнали... как се сменяха гумите едно време?Спомняш ли си ония щанги заострените, и резервната вътрешна гума?

Е то сега не сме по далече :confused Все още има хора които си карат с вътрешни гуми :eek едни заради проблем с външната друг заради проблем с джантата.

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Вто 10 дек 2013 12:39

Aз ще ви кажа нещо друго....наскоро се опитах и аз да си размонтирам гумите сам, защото живея на втория етаж, нямаме асансьор, колата не може да се паркира точно пред входа, а самите гуми с джанти тежат супер много! Голям цол джанта, заедно с гумата, просто не ми се мъкнеше...направих бегъл-смешен опит да я сваля, не ми се получи, ама никак и ги занесох на гумаджия. Взе ми 5 лева за 4-та и отне около 10 мин. После пак трябваше да мъкна джантите нагоре..хамалогия :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 12 дек 2013 21:08

И кой наби тая тема тука? Явно и модераторите не са наясно с правилата на форума и разделите му, какво остава за потребителите...

Модела на колата (Passat), вид на купето (3BG или B5.5), година на производство (пр.2002г.), букви (код) на мотор/двигател (пр. AZM) - , кратко описание на това, което сте направили или което искате да направите сами.

пример: Passat 3BG 2002г. АZM - черни рефлектори на фаровете

Всяка една тема със заглавие, различно от описания начин, ще бъде моментално заключена!

maina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maina » Чет 12 дек 2013 21:18

приятел, я виж темата - да не обхваща нещо конкретно за голф или пасат или поло ? какво значение има двигателя? като не ти харесва свържи се с владо и му кажи да те прави админ и раздавай ключове и наказания наред ;) :death :banghead

Върни се в “Направи си сам!”