Здравейте колеги,
моля за съвет и напътствия за монтирането на салон от голф4/аудиА3/ в купето на голф3.
Благодаря Ви предварително.
ПС. Ако темата е на неправилното място и раздел, моля да бъде преместена. Благодаря.
Салон от голф 4 на голф 3. Моля за съвети.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Салон от голф 4 на голф 3. Моля за съвети.
Благодаря на всички "отзивчиви колеги" за съветите и насоките
. Салона си го монтирах и стана перфектен.

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
В форума има поне 3-4 теми с изписана информация за процедурата.
Просто трябва да потърсиш.
Просто трябва да потърсиш.
- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Прикачи някоя друга снимка да видим как е
-
- Автомобил:
- Двигател:
ivogod написа:Благодаря на всички "отзивчиви колеги" за съветите и насоките. Салона си го монтирах и стана перфектен.
Никой не е длъжен да ти бърше гъза. С това отношение няма да постигнеш много.
myrshavija написа:ivogod написа:Благодаря на всички "отзивчиви колеги" за съветите и насоките. Салона си го монтирах и стана перфектен.
Никой не е длъжен да ти бърше гъза. С това отношение няма да постигнеш много.
Личи си по поста ти колко ти е пипето в тиквата зелена! Типичен голфар! Не съм искал някой да ми бърше гъза. Просто исках съвет! И ДА в крайна сметка това е автомобилен форум. Смятам, че е нормално да си даваме съвети, насоки и разбира се да има градивна критика. ПИЧ писнало ми е от комплексари и малоумници като теб. Ако няма какво да кажеш смислено си мълчи. Към колегата по - горе. В интерес на истината порових по темите, но това, което ме интересуваше го нямаше там. Скоро ще кача снимки на салона, да погледнат заинтересуваните колеги как е станал. В интерес на истината не очаквах да е толкова лесно

ПС Моля модераторите да ме извинят за спама и острите думи. По принцип това не е моят език. Просто ми е писнало от тъпаци!
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Споко, нов си и не знаеш колегата "myrshavija" какъв е
.
В тази тема има всичко, въпреки че си сложи твоя.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=168030&hilit=%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=18781&hilit=%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD
Пусни снимки.

В тази тема има всичко, въпреки че си сложи твоя.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=168030&hilit=%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=18781&hilit=%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD
Пусни снимки.

http://ivogod2.snimka.bg/automobiles/r5.592861.32706742
Ето няколко. Не са много стока, но с телефона толкова.
Ето няколко. Не са много стока, но с телефона толкова.
Колега ми зададе въпроси на лични. Не се смятам за егоист и ще споделя лични дерзания директно в темата.
Задните по габарити влизат без проблем. За долната част има два варянта.
1. взимане на долната част от старите седалки. Реално да се монтира дунапрена и тапицерията от новите и това е.
2. На новите седалки да се сложат планките, с който се захваща седалката към купето.
Облегалките-идеен монтаж само на шиповете и къстам планка за връзката между двете седалки. Последната се заварява към купето.
Предните седалки - Изпилява се на широчина и височина ролката откъм вратите. Другата си влиза. Болта за колана го отрязах наравно с шината и го капнах-за всеки случай. Централната шина-най-лесният и бърз начин-изрязване на ушите, заварени към купето, заравняване на повърхността и заваряване на шина. Последната служи за основа на ролката. Седалката се центрова в релсите и предварително монтираната ролка се прикапва за шината. Проверка дали върви седалката, демонтаж на седалката и заваряване на ролката към шината. Цялата процедура е за около 2 часа. Следва припасване на еарбеците. Ако не забравя утре ще кача двете схеми или опис кой цвят към кой е. Може да не обясних много точно, но за детайли ще помагам. Не е нито сложно нито трудно колеги-дерзайте смело
Задните по габарити влизат без проблем. За долната част има два варянта.
1. взимане на долната част от старите седалки. Реално да се монтира дунапрена и тапицерията от новите и това е.
2. На новите седалки да се сложат планките, с който се захваща седалката към купето.
Облегалките-идеен монтаж само на шиповете и къстам планка за връзката между двете седалки. Последната се заварява към купето.
Предните седалки - Изпилява се на широчина и височина ролката откъм вратите. Другата си влиза. Болта за колана го отрязах наравно с шината и го капнах-за всеки случай. Централната шина-най-лесният и бърз начин-изрязване на ушите, заварени към купето, заравняване на повърхността и заваряване на шина. Последната служи за основа на ролката. Седалката се центрова в релсите и предварително монтираната ролка се прикапва за шината. Проверка дали върви седалката, демонтаж на седалката и заваряване на ролката към шината. Цялата процедура е за около 2 часа. Следва припасване на еарбеците. Ако не забравя утре ще кача двете схеми или опис кой цвят към кой е. Може да не обясних много точно, но за детайли ще помагам. Не е нито сложно нито трудно колеги-дерзайте смело
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Колега много добре се е получил монтажа!
Но не са ли прекалено високи предните седалки в предния край?
Питам,защото аз съм монтирал подобни седалки в Полото ми и отпред леко са навирени...Удобни са,но това си ме дразни,а за да се свалят надолу,си трябва много преправяне на пода.

Питам,защото аз съм монтирал подобни седалки в Полото ми и отпред леко са навирени...Удобни са,но това си ме дразни,а за да се свалят надолу,си трябва много преправяне на пода.

slaveiko67 написа:Колега много добре се е получил монтажа!![]()
Има функция за вдигане на задната част като те дразни. Аз лично не бих преправял пода. В предната част седалката е хваната на греди. Нали се сещаш колко са важни! Другата опция е удължаване под нужният ъгъл на задните рога-тези, на които са хванати ролките. Пак мнооооого заигравка. Лично на мен ми хареса как стана в този си вид. Почти като оригиналното.
ПС Пробвай да натъпчеш салон от фиат купе в рено 5 да видиш мъка