Тапициране на табло с кожа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Range Rover
- Двигател: m51
Тапициране на табло с кожа
Колеги искам да си тапицирам таблото на автомобила сега е с нещо като пресован стиропор или нещо подобно, но не ми харесва и има шанс скоро да цъфне. Идеята ми е по средата на таблото да вградя 2- уреда (boostmeter и волтметър), но не съм запознат как се лепи кожа върху пластмаса (това е основата под дразнещото покритие), каква кожа трябва да си купя, с какво лепило си лепи и кожата трябва ли да е с нещо като дунапрен като плата за таваните. Автомобила е Range Rover 99г.
-
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател:
- Контакти:
Re: Тапициране на табло с кожа
Колега дай снимка да видим таблото и ще говорим какво може да се направи.
- Bobi Nikoloff
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1.6mono 75hp
Аз мисля да правя същата процедура, но на таблото на Г3 ... или поне части от него. Та и моите въпроси са същите .. с какво лепило, каква кожа и като цяло метод на работа (ако има и снимки .. направо ще черпя) ! ;)
има магазин за всякакви видове тапицерски стоки на горубляне. там могат да препоръчат дамаски материали и лепила за тях
- balantai
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Лепилата са двукомпонентни на флакони спрей,пръскат се и двата материала табло и кожа опъват се с пара под налягане.Кожата може да е изкуствена или еко зависи от парите които може да отделиш.Таблото е дунапрен щприцован и на него има залепена пластмасова имитация на кожа