теч на антифриз
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
теч на антифриз
Здравейте колеги, появи ми се теч в долната част на радиатора. Долу в ъглите от двете страни, отпред. Вижда се от бронята. Тези добавки дали ще го запушат или трябва да сменя радиатора. Някой имал ли е такъв проблем? И колко ще струва, ако трябва да сменя радиатора. Колата е Голф3, 1,6 бензин, АБУ двигател, произведена 1993г.
- mastersound
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: 1.9 TDI 1Z
Re: теч на антифриз
Нищо не губиш да пробваш.Аз съм слагал такава от снимката която качих на една Хонда и помогна. 

- Прикачени файлове
-
- preparat_za_spirane_na_tech_v_radiator_holts.jpg (38.19 KиБ) Видяна 1917 пъти
Ако теча е сериозен и мислиш още дълго да си караш колата -обезателно нов радиатор.100 лева е + още някой и друг лев за труд.Добавка за спиране теча- абсурд.Правят много пакости.
- pavel1828
- Автомобил: vw Passat b 5.5
- Двигател: AVB 2001
Това с добавките е временно решение.Вие си решавате дали си струва да рискувате да останете някъде на път.......
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Карам с добавка вече повече от 3 години.Няма течове нито някакви други проблеми.Само
и 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Само не слагай от тези добавки, като прахчета. Ще ти запуши питата на радиаторчето на парното. По-добре го смени, че не се знае дали няма да текне като лейка, и неусетно да прегрееш колата като остане без антифриз.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Аз сложих от бензиностанция Петрол някаква за 10 лева беше. Черно шишенце не помня марката. Радиатора който купих втора ръка сълзеше, както и помпата която върти да стигне по-бързо към радиатора на парното ми течеше. Сложих я в последния момент, защото трябваше да пътувам и нямаше как в 8 часа вечерта да намеря радиатор и помпа и да ги сложа преди 12 часа вечерта...реших да рискувам и я сложих. До Германия всичко беше наред и нямаше загуба. Даже и в момента не тече и нивото на антифриза е чук