Въпрос за километраж
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tubleron
- Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
- Двигател: AAM 1992
Въпрос за километраж
Здравейте колеги,вече купих 4 километража и на някой не стават стрелки от Голф 4 а на друг не мога да сменя подсветката на дисплеите тъй като са със смд диоди. Моля ако знаете да кажете какъв километраж да търся така,че да мога да сложа стрелки от Голф 4(без преправяне) ,да им сложа подсветка и да сменя подсветката и на дисплеите. Колата е Голф3 бензин 1.8 75 коня п.с. Искам да е и от по-новичките,дето не им се виждат символите долу 

- crashman
- Автомобил: Bora
- Двигател: AUS
- Контакти:
Re: Въпрос за километраж
Здрасти, не съм вярвал, че има толкова много видове табла, че и проблеми покрай тях!
Няма невъзможни неща - SMD светодиоди се сменят без никакъв проблем, дори и с поялник /само да има тънка човка/. Аз сменях на GSM с поялник, които са още по-малки, точно заради цвета.
Като намериш таблото, на което стрелките са ОК, сменяш подсветката и си ти. Ако толкова не можеш да смениш SMD-тата, просто на тяхно място запой обикновени.
Няма невъзможни неща - SMD светодиоди се сменят без никакъв проблем, дори и с поялник /само да има тънка човка/. Аз сменях на GSM с поялник, които са още по-малки, точно заради цвета.
Като намериш таблото, на което стрелките са ОК, сменяш подсветката и си ти. Ако толкова не можеш да смениш SMD-тата, просто на тяхно място запой обикновени.
- tubleron
- Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
- Двигател: AAM 1992
Re: Въпрос за километраж
Не е проблема само в cmd диодите Колега,този специално не можах да му разглобя дисплеите които показват километрите,на другия стрелките не ставаха,третия нямаше място под стрелките за диоди и т.н. Купувам от тук или от продавалника и нямам възможност да разглобявам и да правя проби. Просто някой колега който е сменял стрелките със светещи и е сменил подсветката и на дисплеите да каже какво табло да търся.. След ден-два чакам ето този километраж. Гледам по него има емблема и на Сеат и пише VDO.Дали въобще ще стане за моето Голфче.. а после ще мисля и за лампички и диодчета
Е,взех го и пак греда. Нито стрелките стават,нито нищо,вече ми писна и се отказвамКой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта