Външни дръжки Jetta II

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
blackdevill
Автомобил:
Двигател:

Външни дръжки Jetta II

Мнениеот blackdevill » Вто 16 дек 2014 21:00

Здравейте имам голям проблем с външните дръжки на Jettа II (1.8моно 90к. 89г) много често се чупят. Питането ми е има ли някакъв вариант да ги сменя с други (примерно Golf 3, Vento). Ако някой ми каже някакви варианти ще съм му много благодарен. Благодаря предварително.

cekal
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR 1997

Re: Външни дръжки Jetta II

Мнениеот cekal » Вто 16 дек 2014 21:45

Не мисля, че от следващи поколения ще станат. Нови са 10 лв бройката, смазвай ги редовно и за предпочитане отваряй задните врати отвътре :mhihi Аз така се спасявам, като карам старата Жетта.

Kotlenskiq
Автомобил: Volkswagen
Двигател: ABD

Мнениеот Kotlenskiq » Вто 16 дек 2014 22:21

Ако ще сменяш с дръжки от венто и т.н. които се отварят с дърпане,ще трябва да сменяш целия механизъм,така че си карай с твоите,един акъл ще ти дам че много често заради това дръжките се чупят,когато тръгнеш да отваряш бутни дрежката навътре и тогава натисни палчето и дърпай,защото повечето хора направо натискат и дърпат или дърпат и тогава натискат и тогава се чупят въпросните палци на дръжката

Потребителски аватар
de4o07
Автомобил: VW Golf 5 GTI
Двигател: BWA 2006

Мнениеот de4o07 » Вто 16 дек 2014 22:23

когато тръгнеш да отваряш бутни дрежката навътре и тогава натисни палчето и дърпай,защото повечето хора направо натискат и дърпат или дърпат и тогава натискат и тогава се чупят въпросните палци на дръжката

:th_up

Върни се в “Направи си сам!”