парктроник за г4

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
kirqka_85
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот kirqka_85 » Сря 04 май 2011 1:41

Peteff написа:
turbo_freak написа:А защо не си сложиш пернишки парктроник ? Ще ти излезе по-евтино и винаги тоя отзад ще го отнася !
П.П. Извинете за офф-топика !

грозно е бе колега , иначе помага спор няма

Наистина е малко грозно с теглича ама помага кеф ти да теглиш нещо я ремарке я платформа кеф ти паркирането не си лющиш броните пази и от удари ама и тия дето удрят отзаде и те захитряха като видят че имаш теглич и се целят в краищата на колата последният път при мене така се получи scare :063:

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: парктроник за г4

Мнениеот Peteff » Сря 04 май 2011 7:25

Rabbit_TDI написа:
Peteff написа:аз пък си мислех че целта е да се знае отзад колко място има до обекта , а не дали има камак или бордюр

Целта е да паркираш назад по слух и леко поглеждане в страничните огледала.Камък и бордюр са си препядствие(по наще географски ширини основния вид) което може да ти удари бронята следователно ти трябва и дистанция до него.

споко имам парктроник от 3 години и си паркирам много добре по слух ;)

unditotisho
Автомобил: VW Golf IV Variant
Двигател: 1.9 TDI 110HP 2000

Мнениеот unditotisho » Съб 24 яну 2015 17:07

Извинете ме колеги но не можах да намеря тема и си позволявам да попитам тук.Имам парктроник отпред и отзад на голф 4 и съм наумил да ги пръсна със спрей(същия цвят на колата) ,че много грозно така всичко сиво и 6 черни точки изплющяни ,та мисълта ми е ако ги пръсна със спрей да ли ще им пречи нещо и дали ще хващат?
Благодаря ви предварително

Потребителски аватар
shadou2
Автомобил: VW Bora
Двигател: 1.6 SR

Мнениеот shadou2 » Вто 10 фев 2015 15:00

Аз съм с фабричен парктроник на Бора и се намира под бронята на една черна лайсна.

Върни се в “Направи си сам!”