Питане относно конзолата до скоростната кутия Г2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
ivkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivkata » Пет 19 яну 2007 17:56

Виж това ,може да почерпиш някоя идея :wink:http://images13.snimka.bg/002004186-big.jpg

Последна промяна от ivkata на Вто 23 яну 2007 20:11, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefan 0201 » Вто 23 яну 2007 1:05

Радвам се че конзолата ти е станала така добре.Дано и воланчето ти е паснало хубаво.УСПЕХ :applause:

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Пон 29 яну 2007 11:40

И воланчето стана екстра, ония ден го направих, ше пусна снимки

Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefan 0201 » Пон 29 яну 2007 15:56

ruskia написа:И воланчето стана екстра, ония ден го направих, ше пусна снимки
Евала радвам се че станаха частите :wink:

kmn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kmn » Сря 14 фев 2007 8:46

Тая конзолка я взех още с купуването на колата,98г.30лв+5лв. патронче за запалката.монтира се лесно-май само един PVC чоп от кутията на парното изрязах и затворих отвора със здраво тиксо.Отдолу съм скрил и СВЧто.Удобство си е!!!

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Нед 04 мар 2007 13:15

колега руския ,моето голф4е е със съ6тата скоростна кутия ии нямам цяла конзола,но на мястото каде на теб ти идва пепелника има6е друга конзолка.. има място за 5 касетки и дупка за телефона си да ре4ем,и макар 4е си изглежда добре.. като виждам при теб как е станало.. мисля и аз да си сложа цяла конзола и да си сваля плеъра долу 4е да не се вижда мн мн... тооо от завистници...наи мн пак да го лепнат ;) та да попитам само колко пари4ки ти взеха за конзолата долу горе ?
извинявам се 4е питам тук но.. ;)
P.S. и един съвет.. направи си рамото на лоста 4ерно,стои мн по хуваво ии ако си намери6 от моргата пак,друга "топка" о6те по добре 4е твоята или е по стара или е не6то сменяна..има и по хубави!

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Нед 04 мар 2007 22:23

valyo_v написа:колега руския ,моето голф4е е със съ6тата скоростна кутия ии нямам цяла конзола,но на мястото каде на теб ти идва пепелника има6е друга конзолка.. има място за 5 касетки и дупка за телефона си да ре4ем,и макар 4е си изглежда добре.. като виждам при теб как е станало.. мисля и аз да си сложа цяла конзола и да си сваля плеъра долу 4е да не се вижда мн мн... тооо от завистници...наи мн пак да го лепнат ;) та да попитам само колко пари4ки ти взеха за конзолата долу горе ?
извинявам се 4е питам тук но.. ;)
P.S. и един съвет.. направи си рамото на лоста 4ерно,стои мн по хуваво ии ако си намери6 от моргата пак,друга "топка" о6те по добре 4е твоята или е по стара или е не6то сменяна..има и по хубави!

Конзолката ми е от по-новите Голфчета, оказа се, че няма значение каква ти е скоростната кутия, става за всички, купих я за 20 кинта от колега у форума... Иначе за касетофона - отказах се, трябва да се реже и да се внимава много, щото става грозно, пък и горе вместо дупката, кво да сложа???
За дръжката - тя е обшита с кожа, за това ти се струва, че не е наред :)

Върни се в “Направи си сам!”