идея за корите на голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
идея за корите на голф 2
здравейте , хрумна ми идея за цвета на корите на вратите. имам голф 2 ,та нещо това сиво не ми харесва та си мислех не можели да се боядисат в черно например. обаче незнам с какъв тип боя да стане това и дали няма да стане на петна. може да се пръсне със спрей например.та някой пробвал ли е и дали ще стане добре.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... incomplete
значи е тука колегата е направил и е описал как става барабр с всички други нещя които е направил по този Голфец
значи е тука колегата е направил и е описал как става барабр с всички други нещя които е направил по този Голфец
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че ще стане като шкурка тая кора с боя но незнам
аз моите ги направих теи.Отидох намерих си плат (колкото искаш шарки ко искаш и на мартеница може да ги напраиш) сваляш стария плат но полека да не разкасаш на върха на кората има едно като кожа такова с лаисна . С200 и прозрачен силикон.Малко зор ще си дадеш докато ги измислиш как точно трябва да ги наместиш за да няма кривини(като моята лява;дясната беше 2ра под ред и стана перфектна) Но ако успееш честито
Само ще ти кажа че с дясната си играх 2 дена

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами и снимки ще дам но като намеря някои да ми оправи УСБ на камерата
Ама виж - ще станат добре в зависимост от това колко време ти се занимава , имаш ли нерви , какъв плат ще си купиш и с кво ще ги лепиш.П.С. Мене тия да си кажа честно ми втраснаха (макар че скоро беше ги праих) мисля да пробвам с кожа но незнам дали няма да се намачка цялата.А до пари-не повече от 10 12 лв ти излиза плата за двете А тая кожа - все пак колата е черна ....в тоя мор лятото дали няма да се нацафка нещо