rojo написа:Значи сега имам широка броня, щипки за тясна и водачи за щипките за тясна броня. Гредата не я знам каква е. Ще има краен резултат като се видя следващия път с Милен в Плевен. Ще има и снимки
.
Ivcho написа:Да ти покажа ако искаш и аз съм така и майстора е същия![]()
![]()
rojo написа:B_O_S_S_S написа:значи ти какво направи на широката броня просто си смени водачите на самата броня и тези дето са на калниците с тези за тясната броня така ли ?
Да, точно.
Значи работата е такава:
водачите на широката броня ги няма, но те са и за големите щипки. От ACCELERATOR купих неговите водачи за щипките за тясна броня. По принцип е много трудно да ги намериш отделно, защото са занитени за бронята, но той си е играл и ги е демонтирал за да може да направи този номер със своята широка броня. Сега трябва да захвана водачите с рапидки за бронята на мястотото на старите и да сложа щипките на мястото им. Имам притеснения относно гредата, но ACCELERATOR каза, че няма значение широка или тясна греда - решението е коларски болтове през бронята и в гредата (както е и при мен сега). Просто не искам да правя повече дупки и затова искам да пробвам по този начин.
Ивчо може да даде още детайли по операцията.
Ще обновя темата след като имам и краен резултат