реших и аз да сложа бели циферблати но стигнах до проблема с отпечатката и реших да питам тук като по компетентни в тази област.
1-во: от какъв материал трябва да е (от някъкво фолио по дебел лист или ???)
2-ро с какво да ки отпечатя с Офсет , принтер(мастилено-струен или лазерен), да ги принтирам и после с ламинатор или някакви ваши идеи .
надявам се че ще ми помогнете
печат на циферблати - Въпрос
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
Re: печат на циферблати - Въпрос
ladacaraudio написа:реших и аз да сложа бели циферблати но стигнах до проблема с отпечатката и реших да питам тук като по компетентни в тази област.
1-во: от какъв материал трябва да е (от някъкво фолио по дебел лист или ???)
2-ро с какво да ки отпечатя с Офсет , принтер(мастилено-струен или лазерен), да ги принтирам и после с ламинатор или някакви ваши идеи .
надявам се че ще ми помогнете
Съветвам те да не ползваш фолио. То е гланцово (дори да е матирано) много гадно отразява светлината. Блести и дразни. Има самозалепваща се хартия формат А4. Използват я при лепене на етикети на пиратските дискове-сигурно и някъде другаде. Става в домашни условия, няма да търсиш рекламни студия и най-важното, след отпечатване и залепване седи като оригинално, не отразява светлината.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
PVL
Ми отпечатваш ги на PVL тва е като хартиеното самозалепващо но е друг материал перфектно е моите са от него и то на мастилка съм ги печатал щото нямах намерение и стана набързо докато си бях разглобил таблото да си оправя брояча. Досега няма никакви проблеми с циферблатите които сме правили с 1 мой приятел - на бая коли стоят и не мърдат. най- бързо и най-лесно става
Re: PVL
biostrong написа:Ми отпечатваш ги на PVL тва е като хартиеното самозалепващо но е друг материал перфектно е моите са от него и то на мастилка съм ги печатал щото нямах намерение и стана набързо докато си бях разглобил таблото да си оправя брояча. Досега няма никакви проблеми с циферблатите които сме правили с 1 мой приятел - на бая коли стоят и не мърдат. най- бързо и най-лесно става
Какво е това PVL?
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател:
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
pvl
казах ви пичове PVL ИЗПИТАНО Е и нямаш грижи с мастилката няма да избелее - то избелява от слънцето а таблото е скрито вътре не една кола сме направили досега и за 2 години и нагоре нищо не е избеляло - отиваш в някой склад за pvc фолио или рекламна къща и пташ за pvl
- ladacaraudio
- Автомобил:
- Двигател: