да, старите табла изискват модове, поради факта, че не са оптимизирани за задно осветяване. Това значи вграждане на ел. фолио + нови циферблати + лек мод на крушките, които осветяват стрелките отпред + евнтуално мод на МФА дисплеите! хубавото е, че таблата са прости като електроника и сглобки, което прави крайния резултат по-добър от други!
Цената си е дебела ( за мен мен не де, но аз си знам..), но няма мърдане, защото материали скъпи, работа доста .. + това и гаранция за изработката и т.н. Цена 180-200лв. Парното е много мръсно .. не съм се опитвал да слагам фолио там .. но ние и не правим често ФВ, за да си правя опити! Иначе няма табло, което да се e опънало до сега .. всичко се размонтира, скенира, изработва, вгражда и т.н. ...въпрос на време! Иначе незнам .. дали друго табо става или не става .. както казах ние играем в Германия ... там тези типове са изтрещели ... те отдавна карат с мк4 табла. ето погледнете тука ... на златния Голф 4 ние сме му правили табото ... оше го няма на снимките, но скоро ще го публикуват във "VW Scene" ... ... Няма значение ..погледнете другите коли с марката ФВ, за да жидите колко мод са претърпяли таблата!
ето адреса:
http://www.king-of-style.de/