ПС Мислех си за поксипол, ама реших първо да питам, много се съмнявам че съм първият с такъв проблем
Plamen_RI написа:Миналия ден я гледам веждата виси на едното нитче само...и разни пръстчета отбелязани по неяявно някой се е опитвал нещо да прави ама не му е стигнало времето и я е зарязал така. Отлепих я напълно щото беше почти паднала и сега я возя в багажника, та въпроса към вас ми е с какво да я залепя, защото тези нейните си нитчета вече ги няма....
ПС Мислех си за поксипол, ама реших първо да питам, много се съмнявам че съм първият с такъв проблем
Plamen_RI написа:от къде мога да си купя такъв силикон
Plamen_RI написа:Миналия ден я гледам веждата виси на едното нитче само...и разни пръстчета отбелязани по неяявно някой се е опитвал нещо да прави ама не му е стигнало времето и я е зарязал така. Отлепих я напълно щото беше почти паднала и сега я возя в багажника, та въпроса към вас ми е с какво да я залепя, защото тези нейните си нитчета вече ги няма....
Plamen_RI написа:Ами до нас има наблизо един Практикер, малко преди да затвори днес си взех някакъв монтажен силикон на Хенкел Пол-фиск незнам си какво си, има цвят на полиуретанова пяна, веждата сега е поставена/притисната, дето се вика ракията се варинадявам се утре като сваля стягата, да не изпадне
![]()
Много благодаря на всички за съветите!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта