страшен проблем при пребоядисване на калника....

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Нед 05 авг 2007 15:10

Stefan написа:Ето двама, които са чели през редовете mhihi mhihi mhihi

Ехоооо момчета, става въпрос за червена боя, а не за бяла :wink: Все пак неискаме да заприлича на мартеница :lol:

Хубаво е да се доразвиват стари теми.
Всъщност, колегата който е пуснал тази тема от преди почти година не е уточнил цвета на колата. Това, че някой друг намесва червен а друг бял цвят си е отделна работа. Моя отговор е конкретизиран въз основа на мнението на колегата за белия цвят, и чак тогава съм изразил мнение относно проблема на колегата за уеднаквяване на цветовете.
Друг чете през редовете. (простимо е. Времето е лошо, всеки се седи в тях на чаша дълбок размисъл :beer :D )

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 05 авг 2007 15:44

Ехооо......темата е от преди 1 година!

:D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 авг 2007 16:05

DAXC написа:
Stefan написа:Ето двама, които са чели през редовете mhihi mhihi mhihi

Ехоооо момчета, става въпрос за червена боя, а не за бяла :wink: Все пак неискаме да заприлича на мартеница :lol:

Хубаво е да се доразвиват стари теми.
Всъщност, колегата който е пуснал тази тема от преди почти година не е уточнил цвета на колата. Това, че някой друг намесва червен а друг бял цвят си е отделна работа. Моя отговор е конкретизиран въз основа на мнението на колегата за белия цвят, и чак тогава съм изразил мнение относно проблема на колегата за уеднаквяване на цветовете.
Друг чете през редовете. (простимо е. Времето е лошо, всеки се седи в тях на чаша дълбок размисъл :beer :D )

Стефчо, ще ме извиняваш мойто момче..... mhihi
Колега DAXC здравей,
моето мнение е продикувано въз основа на опита ми, който е следния: 3 пъти са ми правили боя /бяла/ в един магазин за бои и трите пъти няма /никаква/ разлика със старата боя, като момчето дори не гледа номера в багажника, щото е пълен с музика и други глупости /като кучешки нашийници и поводи.... :lol: / боядисвал съм части от броните и предния капак.
поздрави ;)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 05 авг 2007 17:42

Момчета наздраве :beer

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Нед 05 авг 2007 18:09

Stefan написа:Момчета наздраве :beer

Наздраве ще викаш когато с Ludia отстреляме някой дърт глиган и метнем пържолите на скарата
:rocketwhore :BBQ :beer

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 авг 2007 18:18

DAXC написа:
Stefan написа:Момчета наздраве :beer

Наздраве ще викаш когато с Ludia отстреляме някой дърт глиган и метнем пържолите на скарата
:rocketwhore :BBQ :beer

що не се метнем с тебе до Смолян, там ще го търсиме дъртака, а Стефчо и другари ще разпалват голфовете и скарите през това време :lol: :beer

Върни се в “Направи си сам!”