Дайте идея как да вържа мигачите към вратата

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пон 20 авг 2007 22:06

The_Machine написа:Хм... ами ако си забравиш вратата открехната , ами докато си чистиш колата... ?!?

Ами ако женати чисти колата лелееее .....едно мигане те чака.
Ами като си за риба..... ами като оставиш колата за примерно технически преглед и оня ти вика а ти му отговаряш :- ми тя така си мига-
Ами моята както е двувратка ,докъто малкия ми се качва отзад а аз съм в гаража а тя си мига ....ами на бензиностанцията когато зареждам аз почти никога не затварям вратите нацяло..а и по принцип съм и радиолюбител и аварийките ми смущават приемниците(има решение ама ....) и много други подобни .... ами като ходим по нощите нелегален ....само тва ми требе да мига....
Това с мигачите си беше хит около 1995-1996 г. когато казаха че технически преглед на автомобил ще се дава ако има и аварийни светлини а жигулитата фабрично нямат, и от там .....та до сега.... :)

Виж това с задната светлина да мигат/светят постоянно ми се вижда доста по удачно ама не чак че да съм го направил до сега ,виждал съм някои Японски коли да светят при заден ход..фабрично

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Пон 20 авг 2007 22:38

tankishev написа:Ако правилно разбирам на тази схема се редуват леви и десни? ... или ... си избираш дали да мигат левите или десните ?

добре колега защо не я вържиш към алармата вместо да се занимаваш с тъпи схеми и графики просто си усложняваш нещата...

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Вто 21 авг 2007 9:42

Kartala написа:
tankishev написа:Ако правилно разбирам на тази схема се редуват леви и десни? ... или ... си избираш дали да мигат левите или десните ?

добре колега защо не я вържиш към алармата вместо да се занимаваш с тъпи схеми и графики просто си усложняваш нещата...

Защото алармата няма такава опция .... и няма смисъл да се дават пари за нова аларма

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Вто 21 авг 2007 9:53

Ronin написа:...

The_Machine написа:...

1) Ами ако си забравиш вратата открехната - Ще ми изчезне колата
2) Ами докато си чистиш колата - ще си мигат мигачите ... няма да ми се скапе акумулатора от чистене 2 пъти в месеца
3) Ами ако жена ти чисти - жена няма ... колата се чисти на автомивки
4) Ами като си за риба - Си затварям вратите и готово ... колат няма да пострада от 20те намигвания за всичките пъти когато ще отворя вратата
5) Ами като оставиш колата за примерно технически преглед и оня ти вика а ти му отговаряш :- ми тя така си мига - Оня така викаше и за ДРЛ-то на L&R .. ама кат му казах че докато работи ще свети и млъкна.
6) Ами моята както е двувратка ,докъто малкия ми се качва отзад а аз съм в гаража а тя си мига - Моята също е двувратка ... и по-добре да си мига докато свалям някой нощеска от задната седалка
7) Ами на бензиностанцията когато зареждам аз почти никога не затварям вратите нацяло.... - Винаги затварям вратите ... не е нужно да тежат на пантите (двувратка)
8) А и по принцип съм и радиолюбител и аварийките ми смущават приемниците - МР3-то не го боли
9) Ами като ходим по нощите нелегален ....само тва ми требе да мига.... - Всичко ми е легално ... цветни метали не крада
10) Това с мигачите си беше хит около 1995-1996 г. - Ми тя моята е от 93 значи ще е подмладяване

Не разбирате ли колеги, че съм решил да го направя! ... Не питам дали да го правя а КАК?

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 29 авг 2007 9:34

колеги, нещо неразбрах...ще поясните ли как се разбира дали алармата може да контролира мигачите(за да се върже отварянето на вратите) и ако може как да се изпълни?
а за задна откъде се взима сигнала? при лоста ли имаше ключе, че не си спомням?

Върни се в “Направи си сам!”